SIMONA HALEP: „Acesta e visul meu. Dar nu sunt speriată că nu s-a întâmplat încă”

Simona Halep a mai făcut un pas spre câştigarea turneului de la Bucureşti, însă românii aşteaptă de la ea un trofeu la US Open.

12 iul. 2014, 08:50
SIMONA HALEP: „Acesta e visul meu. Dar nu sunt speriată că nu s-a întâmplat încă”

SIMONA HALEP vrea un Grand Slam în palmares. Ar fi cea mai mare performanţă din cariera, însă Halep nu se grăbeşte. Vrea să urce pas cu pas in galeria marilor câştigătoare de Grand Slam. Până acum, Virginia Ruzici e singura romanca ce se poate mândri cu o astfel de performanţă.

Jucătoarele Simona Halep şi Monica Niculescu vor evolua în cea de-a doua semifinală de simplu a zilei de la BRD Bucharest Open, întâlnirea urmând să înceapă după ora 17.00.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că meciul câştigat în sferturi de finală ale turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, a fost cea mai bună evoluţie a sa din această competiţie.

”Vin după întâlniri pe iarbă, la jocuri pe zgură. Nu a fost uşoară trecerea. A fost cel mai bun meci al meu la acest turneu”, a spus Halep la conferinţa de presă care a urmat după jocul cu Lara Arruabarrena (Spania), câştigat cu 6-3, 6-1

”Toate victoriile reprezintă un succes enorm pentru mine, pentru România. Nu mă aşteptam să vină aşa repede”, a mai spus Simona Halep.

Întrebată ce va face după victoria cu Lara Arruabarrena, Simona Halep a răspuns: ”Fac un masaj, apoi recuperare şi culcare. Nu merg în club”.

La întâlnirea cu jurnaliştii, Simona Halep a mai arătat: ”Vreau să mulţumesc publicului din Bucureşti pentru susţinere. Sper să fie spectatori în număr mare şi sâmbătă, la semifinale”. 

”Nu mă aştept să câştig foarte repede un turneu de Mare Şlem. Pentru asta îţi trebuie experienţă. Să nu uităm că am jucat doar o finală la acest nivel. Vreau să mă bucur cât mai mult de tot ceea ce fac, iar în turneele de Mare Şlem vreau să ajung cât mai sus posibil”, a mai menţionat Simona Halep.

Halep (22 ani), numărul trei mondial, a dispus de Lara Arruabarrena în mai puţin de o oră (56 de minute) şi va juca în semifinale cu Monica Niculescu, victorioasă vineri în faţa slovenei Polona Hercog (N. 8), 6-2, 2-6, 7-6 (3).