Asistenta care a însoţit-o pe profesoara care s-a aruncat din ambulanţă, în Bacău, a fost concediată

Măsuri drastice luate la serviciul de ambulanță din Bacău după ce o profesoară de religie s-a aruncat din ambulanță și a murit. Asistenta care se afla în acel moment în autospecială a fost concediată pentru că nu a supravegheat pacientul, potrivit România TV.

20 iun. 2019, 06:02
Asistenta care a însoţit-o pe profesoara care s-a aruncat din ambulanţă, în Bacău, a fost concediată

O femeie în vârstă de 41 de ani, profesoară de religie la Colegiul „Vasile Alecsandri” din Bacău şi soţia unui preot de la Biserica „Sfântu Nicolae” din municipiul Bacău, a murit într-un mod bizar.Femeia s-a aruncat din ambulanța care o transporta la spital. 

Pacienta a reușit să deschidă ușa salvării prin interior și s-a aruncat din mașină. Șoferul a observat acest lucru, a oprit, asistenta medicală i-a acordat primul ajutor, apoi a cerut sprijinul unui alt echipaj. Pacienta care a suferit un puternic traumatism cranian a fost internată la Terapie Intensivă, unde în scurt timp a murit.

În urma unei anchete interne la Serviciul de ambulanţă Bacău s-a stabilit că asistenta a greşit pentru că în loc să însoţească pacientul în spatele autospecialei, aceasta s-a aşezat în faţă lângă sofer.