Asistentă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, bătută de o pacientă beată. „Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva”

O femeie din comuna Pribești, județul Vaslui, a ajuns la Spitalul Județean din Vaslui după ce a consumat alcool fără măsură, iar acolo a făcut un scandal monstru.

11 iun. 2019, 07:17
Asistentă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, bătută de o pacientă beată. „Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva”

Femeia se afla în stare de ebrietate în momentul în care a fost luată de la un bar și dusă la spital, scrie a1.ro. Medicii i-au recomandat să rămână internată, însă ea a refuzat cu vehemență și a făcut un scandal monstru. Ba mai mult, în momentul în care o asistentă încerca să o calmeze, ea a lovit-o și a tras-o de păr.

Citeşte şi Dosar penal pentru un bărbat care a sunat la 112 şi a spus că vrea să omoare un poliţist

A fost nevoie chiar de intervenția celor de la firma de pază, însă nimeni n-a putut să o stăpânească, așa că a fost apelat serviciul de urgență 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și un echipaj de jandarmi.

„Femeia era în stare de ebrietate. A vorbit vulgar, le-a tras de păr, apoi a încercat să le lovească. Este vorba despre o pacientă care vine mereu la Urgențe, din cauza problemelor pe care le are.

Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva. Chiar și mie mi s-a întâmplat să fiu bătută de pacienți aflati în stare de ebrietate. Vin băuți, dau cu palma, dau cu pumnul, noi nu putem decât să-i ajutãm, pentru că de asta sunt aduși aici”, a declarat o colegă a infirmierei bãtute.

După ce au reusit sã o imobilizeze, oamenii legii au transferat-o la sectia Psihiatrie, unde, potrivit managerului SJU, pacienta a primit tratament de specialitate