Asistentă medicală din Iaşi, sechestrată, bătută şi violată timp de 24 de ore: M-a închis în apartament, m-a lovit, a urinat pe mine

Cristina Bistriceanu, asistentă medicală în cadrul spitalului de copii Sfânta Maria din Iaşi, a fost bătută, violată şi umilită de iubitul ei timp de 24 de ore.

29 nov. 2019, 08:27
Asistentă medicală din Iaşi, sechestrată, bătută şi violată timp de 24 de ore: M-a închis în apartament, m-a lovit, a urinat pe mine

Cristina Bistriceanu are o relaţie de circa 4 ani cu Vasile Dragomanu, laborant la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, scrie bzi.ro. Pe 24 noiembrie, femeia a fost sechestrată, bătută şi violată de bărbat.

Citeşte şi Încă un bărbat reţinut în dosarul Caracal. E acuzat că a violat-o pe Luiza după ce fata a fost răpită de Gheorghe Dincă

Femeia a povestit coşmarul prin care a trecut.

„Am fost bătută, amenințată, sechestrată… M-a dus în pădure la Dobrovăț și m-a bătut până când am zis ce a vrut el să audă. M-a înregistrat cu trei telefoane mobile în timp ce mă punea să spun că am avut relații sexuale cu diferiți medici sau personal medical din spital. Ultima data m-a închis în apartament, m-a lovit, a urinat pe mine. Mereu mă punea să spun că am avut relații cu diferiți bărbați. Mințeam să scap de bătăi, spuneam ce voia el să audă. Dacă nu îi povesteam, mă bătea. Mi-a spus să-i povestesc ce am făcut cu unii medici din spital. Nu am avut niciodată vreo relație cu aceștia, însă trebuie să inventez ca să-l mulțumesc”, a povestit Cristina Bistriceanu.

După ce a scăpat din ghearele bărbatului, Cristina Bistriceanu a mers la Poliție și a povestit totul. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac verificări pentru a stabili întreaga situație. Pentru faptele sale, laborantul ar putea ajunge în spatele gratiilor.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și violență în familie. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași (IPJ).