Asistentele TV, maşini de făcut bani. Ce tarife au Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu şi Loredana Chivu

Domnişoarele sumar îmbrăcate care apar în emisiunile tabloide câştigă la un eveniment chiar şi 1.500 de euro, mai mult decât un manechin de meserie, care trebuie să se mulţumescă de multe ori cu 50 de euro. Bianca Drăguşanu este în topul încasărilor, dar şi Loredana Chivu sau Daniela Crudu numără sute de euro după o prezentare.

31 mart. 2014, 17:16
Asistentele TV, maşini de făcut bani. Ce tarife au Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu şi Loredana Chivu

Locul manechinelor înalte, de cel puţin 1,70 metri, slabe şi fără retuşuri din bisturiu a fost luat de asistentele TV. Cele mai multe abia dacă au 1,60 de metri, sunt voluptoase şi au multe operaţii estetice. Un manechin fără notorietate primeşte circa 200 de lei pe prezentare, asta în timp ce fetele promovate prin scandaluri numără tariful în euro.

Un astfel de exemplu este Loredana Chivu. De la televiziunea unde lucrează nu primeşte mai mult de 1.000 de euro pe lună, însă ca să încingă atmosfera într-un local primeşte aproximativ 500 de euro pentru două ore. Şi cum are cel puţin 10 evenimente pe lună, Loredana nu se plânge deloc de lipsa banilor.

CITEŞTE ŞI: Mai PERVERSĂ ca-n filme PORNO. Loredana Chivu încinge IMAGINAŢIA MASCULILOR: „Wow ce funduleţ obraznic ai”

Şi Mădălina Pamfile ştie cum să se întreţină singură, la doar 21 de ani. După ce s-a despărţit de fotbalistul Belu, Pamfile a apărut în compania lui Jean Claude Van Damme. Ea încasează câte 250 de euro la fiecare apariţie publică în ţinute provocatoare, dar spune că acum pretenţiile i-au crescut şi vrea să mărească tariful.

Daniela Crudu îşi alege cu mare grijă ofertele de lucru de când s-a făcut fată de casă. Doar pentru cinci minute, atât cât durează să defileze pe podium, Cruduţa ar câştiga 500 de euro, iar suma poate să crească până la 1.000 de euro. Ea mai primeşte şi un salariu de peste 3.000 de euro din munca prestată la o televiziune.

Cea mai scumpă este însă Bianca Drăguşanu. Ea nu iese din casă la un eveniment decât pe bani grei. Onorariul Biancăi ajunge la 1.500 de euro pentru câteva minute.