Asistentul care l-a dus pe Ekeng la spital, despre fotbalistul decedat: „Bag p… în faţa lui de negru, mă doare în p… că a murit!”

Miercuri, la audierile din procesul în care medicul de pe Ambulanța PULS care l-a preluat pe fotbalistul Patrick Ekeng e acuzat de ucidere din culpă, asistentul medical Ștefan-Răzvan Badea, 32 ani, a şocat pe toată lumea.

09 ian. 2019, 18:49
Asistentul care l-a dus pe Ekeng la spital, despre fotbalistul decedat: „Bag p… în faţa lui de negru, mă doare în p… că a murit!”

Ștefan-Răzvan Badea a fost întrebat de avocatul Vlad Hosu, reprezentant al familiei fotbalistului decedat pe 6 mai 2016, de ce a folosit cuvinte triviale și rasiste la adresa jucătorului într-o convorbire telefonică purtată imediat cu un prieten. Judecătorul a considerat că întrebarea nu are legătură cu speța. Asistentul a fost întrebat din nou de jurnaliști, la final, dar a ales să nu răspundă.

Sergiu Hanca, audiat în dosarul morţii lui Patrick Ekeng. DECLARAŢIE TULBURĂTOARE

Din informațiile obținute de GSP, ar fi vorba de o convorbire înregistrată de oamenii legii, care ascultau telefoanele medicilor și telefoanele personalului de pe ambulanța PULS, în care Ștefan-Răzvan Badea s-a exprimat cu sintagma „bag p**a în fața lui de negru și în gura lui, mă doare în p*** că a murit”, deranjat de amploarea luată de caz în presă și expunerea echipajului PULS.

Florin Tănase, audiat în cazul morţii lui Patrick Eckeng. Ce le-a spus fotbalistul lui FCSB judecătorilor

Tot la audierile de azi, asistentul Ștefan-Răzvan Badea a șocat cu o altă afirmație: „Nu știu cum se folosește un defibrilator”.