Asociaţia Naţională a Antreprenorilor a aniversat 5 ani de activitate şi susţinere a antreprenorilor români

Asociația Națională a Antreprenorilor a sărbătorit pe 6 decembrie 5 ani de existență, în cadrul unei gale, găzduită de Hotel Cișmigiu, un hotel cu o istorie de 150 de ani. Evenimentul s-a bucurat de prezența a numeroși invitați, antreprenori români reuniți din toată țara, ce au dat curs invitației lansate de către ANAA. Gazda evenimentului a fost Președintele Asociației, Cristina Chiriac, ce este totodată și fondatoarea brandului românesc Flori de ie.

07 dec. 2017, 15:13

În cadrul galei, colegiul director al ANAA a decis să premieze partenerii și susținătorii care s-au implicat activ în promovarea obiectivelor dar și care ne-au fost alături în proiectele și evenimentele organizate de-a lungul anilor. Pentru promovarea și susținerea antreprenoriatului românesc au fost oferite nouă trofee către: Agerpres, Ambasada Statelor Unite ale Americii, Ziarul Bursa, Business Woman, Hotel Cișmigiu, DHL, Eva.ro, Pandorra Story Style, România TV.

Gala acestui an a reprezentat bilanțul celor cinci ani de existență a Asociației Naționale a Antreprenorilor, un prilej minunat de a găsi noi oportunități de colaborare și dezvoltare a mediului antreprenorial.

La final, în cadrul unei tombole, s-au oferit cadouri din partea membrilor: Bio Green, REENA Fine Jewelry, Beauty Center Sofia Eleni, Despotiko Crystals Pearls.

Partenerii evenimentului au fost:  Hotel Cișmigiu și DHL.

Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA) este o asociație non-profit care promovează și susține la nivel național și internațional antreprenoriatul, activitățile de educație, dezvoltare personală și profesională.

Antreprenorii, prin activitatea lor, generează valoare și stabilitate, reprezintă un motor extrem de dinamic al creșterii economice. Recunoșterea rolului lor, din partea societății și a guvernului, este necesară și recomandată la nivelul Uniunii Europene. Reprezentarea antreprenorilor capătă astfel o importanță majoră, pe care ANAA este pregătită să o ducă la îndeplinire. (www.anaa.ro)