2 mai, ZI LIBERĂ pentru români. Asociaţiile de promovare a turismului în România au făcut solicitare la Guvern

Publicat: Joi, 20 Martie 2014 19:22 // Actualizat: Vineri, 21 Martie 2014 11:22 // Sursa: romaniatv.net

Asociația de Promovare Litoral – Delta Dunării (ALDD) si Federația Asociațiilor de Promovare Turistice din România (FAPT) au solicitat Guvernului României emiterea unui act normativ pentru decretarea zilei de 2 mai 2014 ca fiind zi naţională liberă, urmând să fie recuperată in cursul lunii mai.

"Ca și anul trecut, această solicitare a celor două organizații a fost facută in vederea sprijinirii turismului românesc, ținând cont de faptul că, in toate destinațile turistice din România agențiile de turism, hotelierii și autoritațile locale au pregătit pachete speciale de cazare pentru mini-vacanța de 1 Mai, precum și activițăti specifice: concerte, concursuri, spectacole", transmit asociaţiile într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: VESTE BUNĂ. Românii ar putea avea încă DOUĂ ZILE LIBERE pe an. CALENDAR ZILE LIBERE 2014

"Și in acest an am solicitat Guvernului României – Domnului Prim-Ministru Victor Ponta - acordarea zilei de 2 mai liberă la nivel național în vederea impulsionării turismului românesc și a creșterii circulației turistice in toate stațiunile turistice din România și sunt convinsă că și în acest an vom fi sprijiniți în acest sens. Pachetele turistice speciale de 1 Mai au fost lansate deja de colegii din toată țara la Târgul de Turism al României, fiecare destinație in parte fiind pregatită să-și primească turiștii cu aceată ocazie", a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării și Federația FAPT.

"Pe Litoralul Românesc turiștii care vor sosi in mini-vacanța de 1 Mai vor avea parte de pachete speciale de cazare și bineînțeles de numeroase activități și evenimente organizate atât de autoritățile locale cât și de agenții economici de pe Litoral, respectiv: Parada Litoralului Românesc - eveniment organizat de catre Asociația Litoral - Delta Dunării, concerte în aer libere, jocuri pe plajă, petreceri organizate de catre cluburile de pe Litoral, etc", a mai precizat Corina Martin.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 mar 09:45
...organizate de catre cluburile de pe Litoral, etc”, a mai precizat Corina Martin. Source Article from http://www.romaniatv.net/asociatiile-de-promovare-a-turismului-in-romania-cer-ca-ziua-de-2-mai-sa-fie-libera_133534.html2 mai, ZI LIBERĂ pentru români. Asociaţiile de promovare a...
1
EUR
4.8246
RON
01 Apr
noapte -2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H