ASPA: Patru câini adoptaţi, găsiţi abandonaţi pe stradă. Stăpânii lor vor avea dosare penale

Publicat: Vineri, 01 Noiembrie 2013 17:51 // Actualizat: Vineri, 01 Noiembrie 2013 17:51 // Sursa: romaniatv.net

Patru câini adoptaţi de la adăpostul din Mihăileşti au fost găsiţi abandonaţi pe stradă, în aceste cazuri urmând să fie făcute dosare penale, a declarat, vineri, coordonatorul de proiect al Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), Răzvan Băncescu.

Coordonatorul de proiect al ASPA a precizat că cei patru câini găsiţi pe stradă în urma unor sesizări fuseseră adoptaţi cu foarte puţin timp în urmă, scrie Mediafax.

Băncescu a precizat că, în urma verificărilor efectuate de poliţia sectoarelor 3 şi 4 pentru adopţiile făcute de cetăţenii care au domiciliul în aceste zone au rezultat 23 de "cazuri neconforme".

"Le-am numit cazuri neconforme pentru că nu înseamnă că dacă mergi la domiciliul declarat şi nu găseşti, într-o primă etapă stăpânul, câinele este abandonat. Însă în aceste cazuri verificările vor continua", a mai spus Băncescu.

Acesta a adăugat că a sectoare 1, 5 şi 6 nu au comunicat rezultatele verificărilor, acestea având cele mai multe verificări de făcut.

"În ceea ce priveşte sectorul 2, nu a fost demarată acţiunea de verificare. Ne-au returnat formularele şi şi-au declinat competenţele care le revin conform legii", a spus Răzvan Băncescu.

Coordonatorul de proiect al ASPA a prezentat, vineri, rezultatele verificărilor făcute în perioada 1 septembrie - 31 octombrie.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 nov 18:38
Votează email 0 email
...Animalelor (ASPA). Răzvan Băncescu a spus, în conferinţa de presă în care a prezentat rezultatele planului de măsuri ASPA după două luni de activitate, respectiv din septembrie şi octombrie, că municipalitatea vrea să-şi...
01 nov 18:00
... Patru câini adoptaţi de la adăpostul din Mihăileşti au fost...
01 nov 17:56
...dosare penale, a declarat, vineri, coordonatorul de proiect al Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8406
RON
08 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H