Aspecte astrale ale săptămânii: Mercur retrograd de miercuri

Horoscop: Vom resimţi timp de câteva zile efectele eclipsei de Lună care a avut loc duminică în zodia Berbec şi care aduce în prim-plan relaţiile, în special pe cele de natură sentimentală.

28 sept. 2015, 17:38
Aspecte astrale ale săptămânii: Mercur retrograd de miercuri

Luna s-a aflat în zodia Berbec, iar Soarele este în Balanţă, ceea ce face ca această eclipsă şi Lună plină să afecteze în mod special relaţiile amoroase, viaţa de cuplu şi parteneriatele strânse. Este o luptă intensă între “eu”, pus în valoare de Berbec, şi “noi”, reprezentat de Balanţă, zodia cuplului şi a relaţiei.

Iar în primele zile ale acestei săptămâni va trebui să găseşti o cale de a echlibra cele două aspecte. Fie tu ai nevoie de mai multă atenţie în planul dezvoltării personale, fie relaţia ta necesită ceva mai mult efort pentru a fi ceea ce îţi doreşti să fie, scrie eva.ro.

Miercuri, 30 septembrie – Soarele conjuncţie Mercur retrograd
Soarele va forma o conjuncţie cu Mercur retrograd, aflat acum tot în zodia Balanţei. Mai mult ca oricând, relaţia cu persoana iubită se va afla sub “lupa” astrelor. O problemă din trecut, a cărei rezolvare nu aţi reuşit să o găsiţi, ar putea să revină în actualitate. Dacă vă concentraţi amândoi atenţia asupra acestei chestiuni, puteţi găsi o soluţie.