Ăsta va fi PROCESUL ANULUI! Gigi Becali, reacţie violentă după amenda primită din partea FRF

Gigi Becali,a declarat, marţi, că va ataca decizia Comisiei de Disciplină a FRF în civil, considerând că nu a făcut declaraţii sexiste, ci doar şi-a exprimat o părere atunci când a anunţat că nu va înfiinţa o echipă feminină la FCSB.

05 mart. 2019, 13:35
Ăsta va fi PROCESUL ANULUI! Gigi Becali, reacţie violentă după amenda primită din partea FRF

Gigi Becali este gata sa mearga in instanta.

„Ce declaratii sexiste? O parere este o parere, poti sa fie amendat pentru o parere? Parerea este parere si discriminarea este discriminare. Ce, nu mai avem dreptul la o parere? Ei au luat decizia, dar o vom ataca in civil. Nu e vorba de bani, ca nu e mare lucru, sunt 3.000 de euro, dar e problema de principiu. Trebuie sa intelegem si noi in tara asta ca trebuie sa respectam si sa aplicam legea, nu iti dau eu amenda pentru ca asa vreau eu, ca eu am puterea. Cam asa e in Romania, iti dau eu amenda, ca eu sunt comisia. Cum a zis ala de la PSD, pentru ca putem! Asa fac si ei, pentru ca pot. Eu o sa atac decizia si daca judecatorul zice ca trebuie sa o platesc, o platesc, ca nu am ce face. Dar eu am obligatia, cand e ceva nedrept si nelegal, sa atrag atentia”, a declarat Gigi Becali.

Lovitură de teatru în războiul FCSB – CSA Steaua. Actul prin care Gigi Becali recunoaşte că Armata are palmaresul FOTO DOCUMENT

Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis sanctionarea lui Gigi Becali cu o penalitate sportiva de 15.000 de lei si cu 5.000 de lei a gruparii FCSB in urma declaratiilor sexiste facute de omul de afaceri.

Motivarea ICCJ. De ce FCSB nu mai poate folosi niciodată numele STEAUA. Dezastru pentru GIGI BECALI

Pe 20 decembrie 2018, Gigi Becali a comentat la postul de televiziune Pro X anuntul UEFA prin care tuturor cluburilor din Europa le-a fost recomandat sa isi infiinteze echipe de fotbal feminin: „Daca vor sa ma puna sa am echipa feminina, ma retrag din fotbal. Cum adica sa faci lucruri impotriva lui Dumnezeu? Am si eu pacatele mele. Dar lucruri nefiresti nu fac. Nu! Asta e aliniere la ideile lui Satan. Fetele sa joace handbal, baschet… Cum sa joace o femeie fotbal? Nu e facuta pentru fotbal. Madularele ei nu sunt facute pentru fotbal. Femeia a fost facuta de Dumnezeu din barbat, pentru barbat. Femeia e facuta sa fie atrasa barbatul de ea. Daca facem asta, batjocorim formele facute de Dumnezeu ca sa il atraga pe barbat. O schimonosim pe femeie! Boxul si fotbalul le schimonosesc pe femei”.