Aşteptarea ia sfârşit în curând! Când se lansează HBO Max în România

HBO Max s-a lansat deja în Europa de acum câteva luni, iar cinefilii români aşteaptă cu sufletul la gură să fie disponibil şi în ţara noastră.

20 ian. 2022, 20:42
Aşteptarea ia sfârşit în curând! Când se lansează HBO Max în România

HBO Max 2022.

Aşteptarea va lua sfârşit în curând. HBO Max se apropie cu paşi repezi de lansarea oficială din România. Hbo Max va fi disponibil în locul canalului la care avem acces acum, Hbo Go.

Exact ca Netflix şi Hbo Go va funcţiona şi noua platformă. Hbo Max va avea un conţinut generos de filme, seriale, documentare, concerte, animaţii. Hbo Max va fi o aplicaţie cu suport 4K, dar rămâne de văzut dacă preţul pentru un abonament va fi tot de 3.99 de euro pe lună sau va creşte ouţin.

Când se lansează Hbo Max în România

HBO Max va fi lansat pe 22 februarie 2022 în Slovacia (și în alte țări europene). Potrivit mai multor site-uri dedicate cinefililor, tot pe aceeaşi dată ar urma să fie lansat şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovenia. Lista aceasta de ţări nu este oficială încă şi mai pot interveni schimbări.

În orice caz, un lucru e cert. Hbo Max apare în România de anul acesta. Dacă va fi 22 februarie sau altă dată apropiată, asta rămâne de văzut.

HBO Max pătrunde pe o piață deja aglomerată, unde are competitori impunători, precum Netflix, Disney +, Amazon Prime sau Apple. HBO Max face primii pași cu seriale apreciate, cum ar fi ‘Game of Thrones’ şi ‘Sex and the City’, dar și filme Warner, care vor apărea pe platformă la doar șase săptămâni de la lansarea în cinematografe.

Pentru a-i convinge pe clienţii din cele şase ţări unde HBO este deja prezent – din 2012 în Norvegia, Suedia, Danemarca şi Finlanda, iar din 2016 în Spania şi Andorra – HBO Max propune un abonament anual cu o economie de 30%. HBO Max va costa în fiecare lună 89 de coroane (8,80 de euro) în Suedia şi Norvegia, 79 de coroane (10,5 euro) în Danemarca şi 8,99 euro în Spania şi Finlanda.

În prezent, în România este disponibilă platforma de streaming HBO Go, unde sunt prezente peste 6500 de ore de seriale și filme. De asemenea, alte platforme de streaming la care au acces românii în momentul de față sunt Netflix, Amazon Prime și Youtube Tv.