Așteptarea verdictului în cazul de dopaj al Simonei Halep, subiect de glume pe internet

Jucătoarea română Simona Halep, suspendată provizoriu după un test antidoping pozitiv la US Open 2022, a ieşit din Top 50 WTA, aflându-se săptămâna aceasta pe locul 56 în ierarhia mondială a tenisului profesionist feminin.

05 aug. 2023, 12:46
Așteptarea verdictului în cazul de dopaj al Simonei Halep, subiect de glume pe internet

Simona Halep n-a mai pășit pe terenul de tenis, pentru un meci oficial, de pe 29 august 2022, eșec surprinzător în primul tur de la US Open. Dubla campioană de Grand Slam a reușit să își prezinte apărarea în fața tribunalului Sports Resolutions abia la sfârșitul lunii iunie.

Răspunsul întârzie să apară. Fanii Simonei sunt nemulțumiți și au apelat la umor pentru a atrage atenția asupra timpului prea mare de așteptare.

Simona Halep

Judecătorii Sports Resolutions nu au fost impresionați de nemulțumirea fanilor. Miercuri au transmis un răspuns pe această temă, fără a oferi însă informații concrete.

”Fiind un tribunal independent, ne aflăm în imposibilitatea de a comenta orice aspect legat de dosarele noastre, indiferent că procedurile s-au încheiat sau sunt în desfășurare. Adoptăm această abordare în privința tuturor cazurilor care ajung la noi. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze că nu vă putem furniza mai multe detalii, în acest moment.”, se arată într-un comunicat al Sports Resolutions, potrivit Gsp.

Simona Halep urmează să iasă din top 500 WTA

Sportiva „tricoloră” nu se află pe lista de start a Rogers Cup. Anul trecut, Simona cucerise Openul Canadei și are de apărat nu mai puțin de 900 de puncte.

Simona Halep

Cea mai titrată jucătoare din istoria României va rămâne cu doar 70 de puncte după competiția din Canada, organizată anul acesta la Montreal, și va ieși din top 500 mondial. Simona o să dispară complet din ierarhie după US Open 2023.

Citește și: VIDEO VIRAL O concurentă somaleză la un concurs internaţional de atletism aleargă suta de metri în 21 de secunde. Te plictiseşti aşteptând să termine cursa