ASTRA-LYON 0-1. Calificare ISTORICĂ: Astra, în grupele UEFA EUROPA LEAGUE

ASTRA-LYON 0-1. Astra s-a calificat, joi, în grupele UEFA Europa League, după 0-1 la Giurgiu cu Lyon, profitând însă de victoria cu 2-1 din Franţa. 

28 aug. 2014, 18:44

ASTRA-LYON 0-1. Astra este în premieră în grupele UEFA Europa League.

– min. 22: GOL FERRI! ASTRA – LYON 0-1

 

Astra: Lung – Pliatsikas, Ben Youssef, Oros, Junior Morais – Yahaya, Laban (Seto ’85) – Enache, Budescu (Rus ’89), De Amorim – Bukari (Grandin ’90+1). Antrenor: Daniel Isăilă.

 

Lyon: Lopes – Jallet, B. Kone, Gonalons, Zeffane (Bahlouli ’73) – Ferri, Tolisso – Njie, Malbranque (Mvueba ’80), Ghezzal (Danic ’65) – Lacazette. Antrenor: Hubert Fournier.

 

Cartonaşe galbene: Oros ’45+3, Enache ’76, Junor Morais ’90+4, Lung jr. ’90+4 / B. Kone ’55, Gonalons ’63.

 

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Rusia avându-l la centru pe Sergei Karasev ajutat la cele două linii de Anton Averianov şi Tihon Kalugin, în timp ce Aleksei Nikolaev a fost rezervă.

ASTRA – LYON LIVE VIDEO AICI

ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT. Echipele de start:

ASTRA: Lung – Pliatsikas, Ben Youssef, Oros, Junior Morais – Yahaya, Laban – G. Enache, Budescu, Amorim – Bukari.

Rezerve: D. Coman, Seto, Al. Ioniţă II, Grandin, Cristescu, L. Rus, Alibec.

LZON: Lopes – Jallet, B. Kone, Gonalons, Zeffane – Ferri, Tolisso – Njie, Malbranque, Ghezzal – Lacazette.

Rezerve: Gorgelin, Dabo, Ngouma, Danici, Mvuemba, Labidi, Bahlouli.

ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT. Antrenorul celor de la LYON, Hubert Fournier, a convocat 19 jucători pentru meciul cu ASTRA, programat, joi,de la ora 19:45, LIVE VIDEO la DIGI SPORT. Benzia şi Yattara, accidentaţi la partida cu RC Lens, din campionatul Franţei, au rămas la LYON. Cei 19 jucători convocaţi sunt: Lopes, Gorgelin, Mocio, Zeffane, Dabo, Jallet, Kone, Labidi, Tolisso, Ghezzal, Gonalons, Bahlouli, Malbranque, Mvuemba, Danic, Benzia, Lacazette, Njie şi N’Gouma. Fournier nu poate conta la meciul cu ASTRA nici pe Bedimo, Benzia, Bisevac, Fekir, Fofana, Gourcuff, Grenier, Umtiti, Yattara (toţi accidentaţi) şi Rose (suspendat).

ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT. Antrenorul celor de la ASTRA, Daniel Isăilă, a declarat că există o încărcătură uriaşă pentru echipa sa înaintea returului cu LYON. „Suntem foarte nerăbdători, încrezători şi motivaţi pentru meciul cu LYON. Aşteptăm cu încredere, ştim că nu ne aşteaptă un meci uşor, ştim că LYON va veni să îşi ia revanşa. I-am simţit foarte motivaţi pe băieţi la antrenamente, e o încărcătură uriaşă pentru ASTRA. Putem face istorie pentru acest oraş, avem nevoie de suporteri, sper să fie alături de noi, să ne încurajeze. Orgoliul celor de la LYON e rănit, vor face tot ce pot pentru a se impune, dar pentru asta trebuie să-i lăsăm şi noi. E un avantaj pe care îl avem, dar va fi un meci total diferit faţă de cel de la LYON. LYON e o echipă cu jucători de calitate, care te pot pune în dificultate. Dar sperăm să înscriem şi să realizăm ceea ce ne-am propus”, a declarat Isăilă înainte de ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT.

ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT. Daniel Isăilă a precizat că sunt foarte puţine şanse ca atacantul Kehinde Fatai să poată evolua în partida ASTRA-LYON, LIVE VIDEO la DIGI SPORT de la ora 19:45, mai ales că nu s-a antrenat în ultimele zile din cauza unei accidentări: „Fatai nu a făcut antrenamente, sunt şanse mici să joace. E foarte greu că el să poată fi folosit, pentru că nu s-a antrenat. Valerică Găman este accidentat, restul lotului este valid”.

ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT. Preşedintele lui LYON, Jean-Michel Aulas, a declarat că echipa franceză abordează manşa secundă cu ASTRA cu convingerea că poate obţine calificarea. „După un meci tur în care nu am fost buni, ne aflăm într-un context dificil după eşecul de acasă şi cu jucători accidentaţi. Suntem într-o situaţie grea. Dar în astfel de situaţii se văd jucătorii taletaţi. Tinerii pot să îşi arate calităţile şi jucătorii confirmaţi statutul. Această calificare este vitală pentru club şi pentru fotbalul francez. Am discutat cu jucătorii. S-au luat toate măsurile pentru a ne realiza obiectivul calificării. Am venit în România convinşi că putem face asta. Există această dorinţă de a demonstra contrariul a ceea ce s-a întâmplat, am citit şi am auzit. Ar fi o performanţă să ne calificăm. Am convingerea că încă totul este posibil”, a spus Aulas înainte de ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT.

ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT. LYON vine în România pentru returul cu ASTRA fără 10 jucători care lispesc din diferite motive. Benzia, Yattara, Bedimo, Bisevac, Fekir, Fofana, Gourcuff, Grenier, Umtiti sunt toți accidentaţi, iar Rose este suspendat după cartonașul roșu primit în tur. Antrenroul lui LYON, Hubert Fournier, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă o reacţie de orgoliu din partea jucătorilor săi la meciul retur cu ASTRA. „Motivaţia este naturală, obiectivul este accederea în grupe şi aştept o reacţie de orgoliu faţă de ultimele prestaţii. Dacă analizăm obiectiv meciul tur, prima repriză a arătat ce putem. Însă este nevoie de constanţă şi de intensitate. Avem numeroşi absenţi şi acest lucru contează mult”, a spus Fournier despre meciul ASTRA-LYON, LIVE VIDEO la DIGI SPORT.

ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT. Meciul ASTRA-LYON, programat, joi, în returul play-off-ului Europa League, LIVE VIDEO de la ora 19:45 la DIGI SPORT va fi condus de o brigadă din Rusia, avându-l la centru pe Serghei Karasev, a anunţat UEFA. Arbitri asistenţi sunt Anton Averianov şi Tihon Kalughin, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Alexei Nikolaev. Observatorii delegaţi de UEFA sunt belgianul Frank De Bleeckere şi georgianul Ghiorghi Pirţhalava. Karasev are 35 de ani şi este arbitru FIFA din 2010. El a condus de mai multe ori meciuri ale unor echipe româneşti în cupele europene. În Liga Campionilor a arbitrat FC Vaslui – Fenerbahce (1-4 în manşa secundă a turului III preliminar, pe 8 august 2012) şi CFR Cluj – Sporting Braga (3-1 în faza grupelor, 20 noiembrie 2012). În Europa League, a fost la centru la jocurile Steaua Bucureşti – Chelsea 1-0 (turul optimilor de finală, 7 martie 2013, 2013) şi Swansea City – Petrolul Ploieşti 5-1 (22 august 2013, manşa întâi a play-off-ului). Serghei Karasev a oficiat şi o partidă a echipei naţionale, câştigată cu 2-0 în deplasare, cu Luxemburg, pe 2 septembrie 2011, în preliminariile EURO 2012.

ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT. Echipele probabile

ASTRA: Lung – Pliatsikas, Youssef, Oros, Junior Morais – Yahaya, Laban – Enache, Seto, Budescu – Bukari.

LYON: Lopes -Jallet, N’Gouma, Kone, Tolisso – Ferri, Gonalons, Malbranque – Ghezzal, Bahlouli, Lacazette.

ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT. ASTRA şi LYON, LIVE VIDEO de la ora 19:45 la DIGI SPORT, este meciul care o poate duce pe Astra, în premieră, în grupele Europa League. Meciul ASTRA-LYON, LIVE VIDEO la DIGI SPORT, se joacă la Giurgiu. ASTRA-LYON LIVE VIDEO DIGI SPORT.