ASTRA – OLEXANDRIA 0-0: Meci fără şuturi pe poartă la Giurgiu

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, joi, pe teren propriu, cu echipa ucraineană FC Oleksandria, din manşa I a turului al treilea al preliminariilor Ligii Europa.  

27 iul. 2017, 09:26
ASTRA – OLEXANDRIA 0-0: Meci fără şuturi pe poartă la Giurgiu

UPDATE: Astra Giurgiu a remizat pe teren propriu, scor 0-0, împotriva ucrainienilor de la Oleksandryia. Prima repriză a fost una greu de privit pentru orice fan al fotbalului. Prudența a caracterizat jocul ambelor formații. O singură ocazie au avut giurgiuvenii, în minutul 43, printr-un șut de la distanță trimis de puștiul V.Gheorghe. Nici oaspeții nu au emis pretenții, singurele tentative venind în urma unor șuturi care trădau lipsa soluțiilor.

Nici partea secundă nu a fost mai animată. Încrâncenarea a luat loc prudenței, într-un meci în care s-au comis peste 40 de faulturi și au fost acordate 6 caronașe galbene. Fundașul central, Sergiy Basov , a fost eliminat în minutul 78. Fără folos pentru noi. Astra nu a riscat, iar partida s-a terminat cu un 0-0 plictisitor, care lasă însă deschisă o portiță pentru retur.


ASTRA – OLEXANDRIA LIVE VIDEO ONLINE 2017: Fosta campioană, Astra Giurgiu, şi-a obişnuit puţinii fani cu prezenţe îndelungate în cupele europene în ultimii ani, dar şi cu preţuri la bilete pentru toate buzunarele. Nici bine nu s-a încheiat „dubla” cu azerii de la FK Zira, că şefii grupării de la malul Dunării au şi stabilit cât vor costa tichetele de intrare la jocul din turul următor. La revenirea în ţară, conducătorii Astrei au hotărât să încurajeze o prezenţă cât mai mare în tribune în turul 3 preliminar.

Echipe de start:

Astra: P. Iliev – Belu, Bejan, Polczak, Al. Stan – Mrzljak, Dandea – Nicoară, V. Gheorghe, Al. Ioniţă – Chipirliu
Rezerve: D. Lazar, Marquinhos, Poljak, Le Tallec, Piţian, R. Moise, Balaure
Antrenor: Edward Iordănescu

Olexandria: Pankiv – Chebotayev, Basov, Gitchenko, Batsula – Banada, Zaporozhan, Hrytsuk – Starenkyi, Sitalo, Poliarus
Rezerve: Levonidov, Bondarenko, Kalenchuk, Kulish, Ponomar, Tsurikos, Pashayev
Antrenor: Volodymyr Sharan

Astfel, s-a decis ca la partida tur, cu ucrainenii de la Oleksandria, preţurile biletelor să fie între 5 şi 20 de lei, la nivelul celor din partidele din Liga 1. În aceste condiţii, este de aşteptat ca micuţa arenă giurgiuveană, care a cunoscut mari satisfacţii în ultimele „aventuri” europene ale lui Alex Ioniţă şi compania, să fie plină, mai ales că şi echipa are şanse bune de calificare în „play-off”-ul Europa League.

Astra – Olexandria LIVE VIDEO Europa League. Preţuri între 5 şi 20 de lei

ASTRA – OLEXANDRIA LIVE VIDEO ONLINE 2017: Preţurile biletelor cu echipa care a terminat pe locul 5 în sezonul precedent al Europa League sunt următoarele: Peluză – 5 lei; Tribuna II – 10 lei; Tribuna I – 15 lei (sectoarele 1,2,3,4,9,10,11,12); Tribuna I – 20 lei (sectoarele 5,6,7,8). Biletele vor fi puse în vânzare de luni, 24 iulie.

Antrenorul Astrei, Edi Iordănescu, este destul de optimist înaintea dublei manşe cu echipa ucraineană Oleksandria. El crede în posibilitatea calificării echipei sale în play-off şi cere ajutorul suporterilor giurgiuveni, pentru a avea cât mai multă susţinere la meci.
„Sperăm, avem motive să sperăm, ne vom lupta pentru această calificare şi mi-aş dori să avem parte şi de susţinerea fanilor din Giurgiu. Poate că aveam nevoie de mai mult timp pentru a defini această echipă, era bine şi dacă aveam şi mai mult timp de odihnă. Jucăm, iată, de săptămâni bune la foc automat şi vom continua la fel, dar aceste meciuri sunt unele speciale şi provocarea numită Liga Europa a fost unul dintre motivele pentru care am ales să vin la Astra.