ASTRA – POLI IAŞI 1-2. Dan Alexa, favorit pentru postul lui Gigi Mulţescu

Dan Alexa e în acest moment marele favorit să o preia pe Astra. Edi Iordănescu nu a părut foarte interesat de propunerea lui Ioan Niculae, astfel că acesta din urmă a apelat la planul "B".

10 nov. 2018, 20:06
ASTRA – POLI IAŞI 1-2. Dan Alexa, favorit pentru postul lui Gigi Mulţescu

Mulţescu a anunţat astăzi că partida cu Iaşi, pierdută acasă cu 2-1, e foarte probabil ultima a sa pe banca giurgiuvenilor. Asta pentru că oficialii îi dăduseră ultimatum: patru victorii din următoarele patru partide, prima fiind disputa contra moldovenilor.

În acest context, Niculae a ţintit sus şi a încercat să aducă unul dintre cei mai curtaţi tehnicieni, pe Edi Iordănescu. Acesta e un antrenor care vrea să cunoască bine proiectul şi să aibă libertate deplină, atât în privinţa transferurilor, cât şi a deciziilor tehnice. În acest context, un răspuns de pe o zi pe alta era imposibil, iar patronul Astrei voia să aibă până cel târziu luni un nou antrenor.

Conform informaţiilor Digi Sport Special, Dan Alexa va fi următorul antrenor al Astrei. Văzând că Edi ezită să dea un răspuns rapid, finanţatorul grupării din Giurgiu a apelat la planul B. Alexa a avut rezultate destul de bune la Dunărea Călăraşi şi pare un tehnician de viitor.

În acest moment, negocierile dintre părţi sunt avansate, astfel că sunt şanse mari să se ajungă la un acord în următoarele 24 de ore. Obiectivul „Chirurgului” va fi calificarea în play-off.