Astra, PRIMĂ COLOSALĂ pentru victoria cu ASA. Şumudică recunoaşte: „Aşa a fost ÎNŢELEGEREA!”

Astra s-a impus cu 3-1 în faţa lui ASA şi a urcat-o pe Steaua pe locul 1. Ardelenii i-au acuzat pe giurgiuvenii că ar fi primit o valiză cu bani de la Steaua. Şumudică recunoaşte că echipa sa a jucat pe o primă uriaşă.

26 mai 2015, 05:27
Astra, PRIMĂ COLOSALĂ pentru victoria cu ASA. Şumudică recunoaşte: „Aşa a fost ÎNŢELEGEREA!”

 Marius Șumudică a dezvăluit că fotbaliștii Astrei vor fi premiați pentru un succes cu ASA Târgu Mureș. Antrenorul a mai spus că fiecare jucător va primi câte 3.000 de euro doar pentru victoria cu mureșenii, scor 3-1.

CITEŞTE ŞI LPF a trimis trofeul decernat campioanei la Târgu Mureş

„Am vorbit cu patronul cu o zi înainte de meci și mi-a spus să-i anunț pe jucători că vor fi premiați, dacă termină pe locul al patrulea. Diferența de un loc în clasament, la drepturile de televizare, este de 300.000 de euro, iar Ioan Niculae mi-a spus că jumătate va intra în contul băieților. Noi am țintit să luăm cel puțin un punct, care aproape ne-ar fi asigurat locul. Jucătorilor le-au fost făcute acte adiționale la contracte, prin care își vor lua acești bani, cînd vor intra în conturile clubului sumele pentru drepturile de televizare”, a spus Marius Șumudică, la Dolce Sport.