ASTRA – STEAUA LIVE VIDEO: Surprizele lui Gâlcă

ASTRA - STEAUA LIVE VIDEO. Cupa Ligii este prima oportunitate pentru antrenorii Costel Gâlcă și Dorinel Munteanu să se confrunte în calitate de antrenori principali în Liga 1.

11 mart. 2015, 14:16
ASTRA – STEAUA LIVE VIDEO: Surprizele lui Gâlcă

ASTRA – STEAUA LIVE VIDEO UPDATE Echipele de start

Astra: Lung jr – Gurupec, Găman, Ben Youssef, J. Morais – Florescu, Takayuki – Tembo, Spătaru, Chițu – Fatai

Steaua: Niță – Râpă, Varela, Filip, Toșca – Breeveld, Prepeliță – Popa, Enceanu, Guilherme – Iancu

Rezerve: Arlauskis – Chipciu, Tanase, Stanciu, Neagu, Tamas, Vilceanu.


ASTRA – STEAUA LIVE VIDEO. Formația din Ghencea, singura echipă din România angrenată în toate cele trei competiții interne, are șanse mari să dispute prima finală din istorie a Cupei Ligii în compania gorjenilor de la Pandurii.

Steaua şi Astra s-au întâlnit de 24 de ori în toate competiţiile, palmaresul fiind unul favorabil bucureştenilor. Astfel, aceştia s-au impus de 11 ori, giurgiuvenii au câştigat șase dueluri, în timp ce  alte șapte partide s-au încheiat la egalitate.

Primul meci dintre cele două echipe a avut loc pe 5 decembrie 1998, Steaua-Astra 1-0, după un gol reușit de actual tehnicia al CFR Cluj,  Eugen Trică. Prima victorie a Astrei a venit abia pe 5 aprilie 2000, Astra-Steaua 1-0, grație golului marcat de Florin Pogăcean. Pe băncile celor două echipe s-au aflat regretatul Costică Ştefănescu, respectiv, Victor Piţurcă.

Meciul va fi condus la centru de Alexandru Tudor, care va fi ajutat la cele două linii de Aurel Oniţă şi Florin Neacşu. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0, golurile fiind marcate de Cristi Tănase, George Ţucudean şi Raul Rusescu.

ASTRA – STEAUA LIVE VIDEO. Echipe probabile:

Astra: Lung jr. – Gorupec, Ben Youssef, Găman, Morais – Seto, Yahaya – Enache, Budescu, De Amorim – Fatai.

Steaua: Cojocaru – Luchin, Tamaş, Varela, Toşca – Breeveld, Prepeliță – Stanciu, Chipciu, Tănase – Ţucudean.

ASTRA – STEAUA LIVE VIDEO. Steaua București a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe stadionul Steaua, în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast la fotbal și a făcut un pas important spre ultimul act al competiției.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Cristian Tănase (4), George Țucudean (33) și Raul Rusescu (86), într-un meci în care Astra, rămasă în zece oameni din minutul 51, a contat prea puțin.

”Roș-albaștrii”, la primul lor meci oficial cu noua siglă și denumirea de FCSB, au deschis scorul rapid, în minutul 4, prin Cristian Tănase, care și-a făcut un frumos cadou la împlinirea a 28 de ani reluând din voleu centrarea lui Paul Papp.

Gazdele au mai ratat ocazii prin Chipciu (14), care a tras pe lângă poartă, și Tănase (15), al cărui șut a fost respins de Lung, după care giurgiuvenii au solicitat penalty în minutul 24, când Papp a jucat balonul cu mâna în propriul careu.

Steaua și-a majorat avantajul în minutul 33, când Lung jr a respins defectuos un șut al lui Prepeliță, iar ex-dinamovistul Țucudean a fost pe fază și a trimis în plasă, marcând primul său gol oficial pentru echipa dinGhencea.

Până la pauză, echipa lui Costel Gâlcă a mai irosit două situații, prin Chipciu (42), al cărui șut a fost blocat de Ben Youssef, și Tănase (44), mingea expediată de ”decarul” stelist fiind respinsă peste transversală de portar.

Deși Steaua a avut superioritate aproape întreaga repriză secundă, Astra a echilibrat jocul, al treilea gol al echipei gazdă fiind reușit de Rusescu (86), din centrarea lui Chipciu.

Manșa secundă va avea loc pe 10 sau 11 martie, la Giurgiu.

ASTRA – STEAUA LIVE VIDEO.

Astra caută prima victorie în Ghencea după 15 ani, în turul semifinalelor Cupei Ligii, în direct la Digi Sport 1, astăzi, de la ora 19:00. “Va fi un joc deschis oricărui rezultat”, spun campionii, care au pierdut două trofee în fața giurgiuvenilor anul trecut.

Cupa Ligii. Steaua – Astra

După ce au pierdut Cupa şi Supercupa la penalty-uri în faţa Astrei, Steaua speră să-şi ia revanşa în Cupa Ligii. În prima manşă, poate debuta și George Țucudean, jucător adus în Ghenceapentru a-l înlocui pe Claudiu Keșeru. “Ne-au pus probleme în meciurile pe care le-am jucat cu ei. Va fi un meci interesant, deschis oricărui rezultat. Sperăm să câştigăm şi să ne calificăm mai departe”, a declarat Alexandru Chipciu.

De cealaltă parte, Gabriel Enache crede că el şi colegii săi pot obţine un rezultat bun pe terenul campioanei. “Avem un moral mai bun decât ei. Am câştigat încredere şi în meciurile de pregătire şi sperăm să ieşim cu fruntea sus din meci”, a spus jucătorul giurgiuvenilor.

15 ani au trecut de la ultima victorie a Astrei în Ghencea. Giurgiuvenii se vor simți, însă, ca acasă pe stadionul Stelei. Din cauza scandalului cu sigla şi numele, Peluzele Sud şi Nord Steaua au anunţat că nu vor mai susţine echipa.

“E un avantaj, pentru că la ei suporterii sunt al 12-lea jucător”, a recunoscut Enache. Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a trecut de Rapid (2-1) şi CSMS Iaşi (3-0), în timp ce Astra le-a eliminat pe FC Braşov (4-1) şi Viitorul (3-1).