ASTRA-STEAUA: Veste proastă pentru toţi fanii

ASTRA-STEAUA se joacă sâmbătă, de la ora 18.30.

19 dec. 2013, 14:40
ASTRA-STEAUA: Veste proastă pentru toţi fanii

ASTRA-STEAUA: Intrarea generală la partida Astra – Steaua, ce se va disputa, sâmbătă, de la ora 18.30, pe stadionul „Marin Anastasovici”, va costa o sută de lei, informează site-ul oficial al liderului Ligii I. Intrarea generală la cele două tribune va fi de 100 de lei, urmând ca un tichet la lojă să coste 200 de lei. Biletele se vor vinde doar la casele stadionului din Giurgiu.

ASTRA-STEAUA este restanţă din etapa a doua a Ligii I. Preşedintele Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, miercuri seară, că o să aibă grijă de derbedeii din galeria Stelei, care l-au înjurat la finalul partidei cu Steaua, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I. „Se pot schimba multe în trei zile. O să-i batem la Giurgiu, mai ales pe derbedeii ăştia care sunt în galerie”, a spus Niculae. Fomaţia Steaua a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I. Pentru Steaua au marcat Ad. Popa ’16, Gardoş ’75 şi Piovaccari ’82, în timp ce pentru Astra a înscris Budescu ’50.

ASTRA – STEAUA: Reghecampf îi ironizează pe giurgiuveni

„Răspunsul nostru la toate declaraţiile care au fost săptămâna asta l-am dat pe teren, iar la următorul meci veţi vedea o echipă mult mai bună a Stelei. Cel mai mare deserviciu şi l-au făcut când au dat acele declaraţii, iar pentru noi a fost foarte uşor să pregătim acest meci. S-a văzut diferenţa de experienţă. Eu spun tot timpul că în fotbal trebuie să ne respectăm. În România nu se întâmplă asta”, a declarat Reghecampf, care a precizat că la meciul de sâmbătă va conta foarte mult absenţa lui Pintilii: „E păcat că a fost eliminat, nu înţeleg de ce a luat primul galben”.

Reghecampf a precizat că echipa sa ştie să gestioneze meciurile din trei în trei zile, deoarece este „bine pregătită, cu un antrenor foarte bun”. „Ştim să gestionăm meciurile din trei în trei zile, acum să vedem dacă ştiu şi ei. Faţă de ultimul meci, Astra a schimbat cinci jucători şi tot nu au făcut faţă Stelei. Steaua este o echipă bine pregătită, cu un antrenor foarte bun. Georgievski are un şurubel în picior. Uneori se recuperează mai greu, iar săptămâna asta trebuie să se opereze. El a avut o perioadă mai slabă, dar este un jucător important în continuare”, a adăugat tehnicianul stelist.

Partida Astra – Steaua, ce se va disputa, sâmbătă, de la ora 18.30, pe stadionul „Marin Anastasovici”.