ASTRA-STEAUA: Decizie incredibilă luată de Ioan Nicolae înainte de derby. ECHIPE PROBABILE

ASTRA-STEAUA: Derby-ul Ligii 1a este în direct pe Dolce Sport de la ora 18:30 şi LIVE SCORE pe RomaniaTV.net. 

21 dec. 2013, 14:23
ASTRA-STEAUA: Decizie incredibilă luată de Ioan Nicolae înainte de derby. ECHIPE PROBABILE

Astra – Steaua: Ioan Niculae a plătit două vaporașe cu care să aducă suporteri la meciul Astra – Steaua. 400 de suporteri strânși din Alexandria și Zimnicea vor sosi în portul din Giurgiu cu 2 ore înainte de Astra – Steaua.

Intrarea generală la cele două tribune va fi de 100 de lei, urmând ca un tichet la lojă să coste 200 de lei.

ASTRA-STEAUA: Echipele probabile:

Astra: Coman – Morais, Mureșan, Găman, Mățel – Laban, Yahaya – Yoda, Budescu, Enache – Yazalde

Steaua: Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Bourceanu, Prepeliță – Popa, Chipciu, Tănase – Piovaccari

Steaua poate încheia pe primul loc acest an, în cazul unei victorii la Giurgiu. Roș-albaștrii sunt pe locul trei înaintea acestei partide, la trei lungimi în spatele celor de la Astra, care au 41 de puncte. Steliștii vor trece în fața rivalilor dacă vor învinge, datorită rezultatelor din meciurile directe. În tur, Steaua a câștigat cu 3-1.

STRA-STEAUA: Intrarea generală la partida Astra – Steaua, ce se va disputa, sâmbătă, de la ora 18.30, pe stadionul „Marin Anastasovici”, va costa o sută de lei, informează site-ul oficial al liderului Ligii I. Intrarea generală la cele două tribune va fi de 100 de lei, urmând ca un tichet la lojă să coste 200 de lei. Biletele se vor vinde doar la casele stadionului din Giurgiu.

ASTRA-STEAUA este restanţă din etapa a doua a Ligii I. Preşedintele Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, miercuri seară, că o să aibă grijă de derbedeii din galeria Stelei, care l-au înjurat la finalul partidei cu Steaua, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I. „Se pot schimba multe în trei zile. O să-i batem la Giurgiu, mai ales pe derbedeii ăştia care sunt în galerie”, a spus Niculae. Fomaţia Steaua a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I. Pentru Steaua au marcat Ad. Popa ’16, Gardoş ’75 şi Piovaccari ’82, în timp ce pentru Astra a înscris Budescu ’50.

ASTRA – STEAUA. Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că are informaţii că oficialii clubului Astra Giurgiu vor încerca să nu îi lase pe suporterii campioanei să asiste la meciul restant din etapa a doua, chiar dacă aceştia vor avea bilete.

„Aş vrea să discut despre suporteri şi ce li se pregăteşte la Giurgiu. Sub nicio formă nu răspundem provocărilor, nu intrăm în jocul ăsta. Poate ne spune domnul Dinu Gheorghe când a părăsit banca de rezerve şi ne-a spus că vedem ce arbitraj vom avea la Giurgiu. Toţi am rămas consternaţi. E foarte grav că suporterii noştri vor plăti sumele cerute, dar se pare că nu vor fi lăsaţi să intre pe stadion, deoarece firma de pază aparţine celor care deţin clubul Astra”, a spus Stoica.

Mihai Stoica a afirmat că agenţii de pază de la stadion vor încerca să le însceneze fanilor stelişti mai multe incidente, astfel încât aceştia să fie interzişi pe stadioane. „Se încearcă clar îndepărtarea suporterilor noştri de stadion. Se încearcă ca ei să nu intre şi să se facă nişte rapoarte pentru ca majoritarea suporterilor care vor face deplasarea să fie interzişi pe stadioane. Asta ar însemna distrugerea noastră, pentru că este nucleul cel mai important al suporterilor noştri, pentru că este vorba de nucleul cel mai important de la Peluza Nord, pentru că cei de la Sud au refuzat să facă deplasarea”, a completat oficialul stelist, care a menţionat că fanii „roş-albaştri” vor avea la dispoziţie 300 de tichete de acces.

Mai mult, Mihai Stoica spune că Astra a dus războiul dinaintea partidei de sâmbătă până acolo încât unii oficiali ai Stelei vor fi nevoiţi să-şi cumpere bilete la meci pentru a putea intra în stadion: „Cei de la Astra nu le permit celor din staful nostru să vină la stadion decât cu bilet. Kinetoterapeutul Ovidiu Curti, ofiţerul de presă Cătălin Făinişi trebuie să-şi cumpere bilete pentru a veni la meci. Conform regulamentului, clubul organizator nu e obligat să primească în delegaţia oficială şi ofiţerul de presă. În Europa, preţul pe care îl plătesc suporterii oaspeţi este acelaşi preţ pe care-l plătesc suporterii gazdei în zonele similare ale stadionului. Nu este vina noastră că suporterii acolo sunt desenaţi pe un poster. Nu era normal să se mărească preţurile biletelor la modul ăsta”, a explicat Stoica.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf este convins că jucătorii Stelei vor avea maturitatea de a nu intra în jocul psihologic al celor de la Astra Giurgiu. „Bătălia se duce pe teren şi îmi pare rău că există asemenea momente care nu au legătură cu jocul de fotbal. Nu este normal să faci asemenea declaraţii. Nu înţeleg o declaraţie a celor de la Astra că ne vor bate pe culoare, că ne vor bate pe teren. Sunt convins că jucătorii nu vor intra în acest joc, pentru că până la urmă este în joc sănătatea lor, ei sunt importanţi numai când sunt sănătoşi, asta este viaţa. Aceste lucruri nu fac bine fotbalului românesc, unde vom ajunge? Sperăm să nu fie incidente şi să fie un arbitraj cum a fost şi în meciul trecut”, a precizat Reghecampf.