Klaus Iohannis, ultima şedinţă la Primăria Sibiu. Astrid Fodor, aleasă primar interimar

Reprezentanta Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Astrid Fodor, care este viceprimar, a fost aleasă marţi, cu o majoritate covârşitoare, primar interimar al municipiului Sibiu, succesoarea lui Klaus Iohannis, transmite Agepres.

02 dec. 2014, 13:04

Ea a fost aleasă cu 21 de voturi pentru şi două împotrivă. Astrid Fodor i-a mulţumit personal preşedintelui ales, Klaus Iohannis, alături de care a lucrat ca viceprimar din anul 2008.

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, şi-a luat rămas bun marţi, într-o şedinţă cu consilierii municipali, în care a fost anunţată demisia sa, mărturisind că „a primit prin voturile românilor, alt mandat, mai mare, probabil mai greu, decât cel de primar al municipiului Sibiu”.

„Este un moment foarte special pentru mine. Este prima dată când intru în şedinţa Consiliului Local, fără eşarfă. Am primit prin voturile românilor, alt mandat. Mai mare, probabil mai greu, decât cel de primar al municipiului Sibiu”, a spus Klaus Iohannis.

Acesta a mulţumit tuturor colaboratorilor săi, cu care spune că a avut o colaborare foarte bună. „Am reuşit împreună, Consiliul Local cu mine (…) să transformăm Sibiul. O transformare de durată”, a mai spus Klaus Iohannis.