Astrologie: Numerele norocoase pentru fiecare zodie

Află şi tu care sunt numerele tale norocoase şi cum poţi profita de acest lucru.

17 nov. 2014, 12:55
Astrologie: Numerele norocoase pentru fiecare zodie

Berbec

Esti o nativa cu un temperament vulcanic asemeni unui berbec in toata firea. Iti aperi mereu punctual de vedere si nu esti dispusa sa faci niciun fel de compromis. Te arunci cu capul inainte in orice situatie si reusesti cumva sa te descurci de fiecare data, scrie Kudika.ro.

Esti vesela si intotdeauna optimista atunci cand iti propui ceva. Numerele tale norocoase sunt: 4, 7, 9, 11.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt zodiile cele mai ghinioniste la bani

Taur

Tu esti o fire perseverenta si foarte muncitoare, lucru care iti va aduce un succes profesional de nedescris si invidiat uneori de catre ceilalti native ai zodiacului. Esti incapatanata si nu asculti de asfaturile altora aproape niciodata.

Increzatoare in fortele proaspete si cu o sete de cunoastere incredibila, esti una dintre cele mai norocoase native ale zodiacului. Numerele tale norocoase sunt: 2, 4, 6, 11, 20, 37, 56.

Vezi şi Îţi plac jocurile de noroc? Care sunt zodiile cele mai norocoase

Gemeni

Esti o femeie cu o dorinta incredibila de cunoastere, o femeie inteligenta si foarte creativa, lucru care te va indrepta catre mediul puplicitar sau literar in ceea ce priveste cariera ta profesionala.

Esti tot timpul in miscare si ai nevoie de dinamism in viata ta pentru a nu ajunge sa te plictisesti. Numerele tale norocoase sunt: 3, 5, 9, 12, 21, 30.

Mai multe numere norocoase pentru restul zodiilor pe Kudika.ro.