Astrologie: Zodiile care conduc lumea

Se spune, adeseori, că pentru a conduce lumea îți trebuie o anume calitate, calitate ce poți s-o dobândești doar dacă te-ai născut cu ea, fiind moștenită din moși, strămoși.

04 mai 2015, 10:12
Astrologie: Zodiile care conduc lumea

Semnul zodiacal sub care ne-am născut, poate spune foarte multe despre aptitudinile de lider sau de supus, de caracterul rebel sau liniștit, dispus a duce lupte pentru binele țării.

Berbec

În mod clar, ideea de a fi în top vă face cu ochiul însă nu sunteți conștienți că nu aveți tot ceea ce va trebuie pentru a dobândi acest lucru și pentru a-l face posibil. Sunteți predispuși să vă faceți mulți dușmani și să vă creați singur mai multe probleme, din care nu puteți ieși.

Citeşte şi Horoscop: Topul femeilor mincinoase în funcţie de zodie

Taur

Sunteți inversul nativului Berbec. Nu aveți această dorință înnăscută, însă dețineți cheia succesului. Sunteți puternici, cu o condiție fizică și psihică impecabilă însă nu este ceea ce vă doriți.

Citeşte şi Femeia Scorpion, cea mai rea din zodiac? Top cele mai rele femei în funcţie de zodie

Gemeni

Nu sunteți genul de persoană care să se înhame la o așa responsabilitate. Cu toate că vă doriți statutul de conducător, puneți în balanță și ajungeți la concluzia că este cu mult peste puterile dumneavoastră.

Citeste tot articolul pe YVE.ro.