Astrologii avertizează: Cele 5 zile dificile din septembrie. Când se dezbină triunghiurile amoroase şi ce pericole sunt pe 09.09

Nu toate datele din calendar vor fi la fel de benefice în septembie. Știind despre ce ne avertizează astrologii, ne putem feri de neplăceri în zilele mai dificile.

09 sept. 2018, 06:57
Astrologii avertizează: Cele 5 zile dificile din septembrie. Când se dezbină triunghiurile amoroase şi ce pericole sunt pe 09.09

De ce în unele zile Fortuna ne însoțește la fiecare pas, iar în altele își întoarce complet spatele, uitând de existența noastră?

De acest noroc sau nenoroc sunt responsabili mai mulți factori – circumstanțele întâmplătoare, bioenergia omului și nu în ultimul rînd – cum sun amplasate astrele.

Experții ne comunică despre cele mai puțin favorabile zile ale lui Septembrie. Nu uita că și în cele mai proaste zile poți reuși bine, dacă rămâi pe o undă pozitivă.

9 Septembrie. Pătratul lui Venus și Neptun

În această zi, 2 planete, Venus și Neptun, intră în conflict. Venus fiind o planetă interioară, iar Neptun una exterioară, această opoziție va duce la conflicte sociale ierarhice sau în afaceri. În asemenea zile, orice sarcină dată de superiori pare imposibilă.

Sunt posibile și conflicte între generații – rebeliuni adolescentine sau discuții dificle cu cei mi în vârstă. În colectivul de la servici ar fi bine să te ferești și să previi pe cât posibil eventualele cuțite în spate, evitând bârfa.

Câteva situații pot agrava starea lucrurilor. Prima este că Neptun și Venus se vor interescta într-un aspect negativ sub semnul Scorpionului, ceea ce va activa în mulți oameni dorințe egoiste ascunse, interes sporit față de intrigi și bârfe și alte aspecte negative.

A doua – este o dată în oglină, adică 09.09. În cazul unor perioade favorabile, aceste zile te pot ajuta să-ți împlinești dorințele mai ușor, însă pe 9 Septembie dacă vezi că ziua pornește cu stângul, mai bine nu încerca să-ți provoci norocul.

Focusează-te pe protecția propriei energii. A treia este faptul că data de 9 se nimerește a fi și Lună plină. Nu pemiteți situațiilor să scape de sub control sau să vă cuprindă apatia.

14 Septembrie – Mercur și Neptun în opoziție

Un aspect neplăcut este conflictul de interese, opinii și ezitări. Sunt posibile lupte interioare dintre înaltele aspirații și necesitățile primare.

Crește riscul de a fi tratat cu fățărnicie sau chiar trădat. Micile decizii comode pot afecta ceea ce a fost construit din greu. În asemenea zile, lucrurile tăinuite ies la suprafață, se dezbină triunghiurile amoroase. 

Ca să trecezi cu brio de această zi, este necesar să vă ascultațivocea interioară și să nu cedați impulsurilor. Mâna de ajutoar acordată celor care au nevoie de ea, va fi și în folosul tău.

19 Septembrie. Luna în trigon cu Soarele

Acest aspect duce spre stagnare și apatie. Ziua se va afla sub semnul și energia Capricornului și poate duce la încăpățânare acolo unde este nevoie de flexibilitate. Pericolul se află în aceea că poți eșua un început chiar promițător, dacă îți subapreciezi rivalii sau nu ești atent la aspectele tale mai slabe.

Cum să eviți eventualele neplăceri? Fiind foarte atent la ce se întâmplă în jur, la detalii și să eviți să faci ceva important. Este o dată benefică pentru a detensiona relațiile.

23 Septembrie. Inconjuncția dintre Mercur și Uranus

Acest aspect va duce la un conflict între opoziții. În această zi poți ajunge la niște concluzii care se exclud reciproc și să te pomenești într-o fundătură psihologică sau să fii pus în fața consecințelor greșelilor trecutului. Se referă în deosebi la finanțe, întoarcerea datoriilor, încheierea socotelilor.

Ca să eviți energia negativă în această zi, cel mai bine e să urmărești situațiile cu atenție și să stai departe de posibile perturbări. Odihna va aduce mult mai mult folos, decât orice altceva.

25 Septembrie. Lună Nouă în Berbec

Luna nouă este timpul când energia este în fluxul maxim. Întâlnirile nu sunt întâmplătoare și orice eveniment poate fi un semn de sus care îți poate schimba viața.

Toate întâmplările pot fi benefice, dar elemntul de foc al Berbecului poate influența cursul zilei. Omenii impulsivi pot fi cei expuși riscului, mai ales dacă au tendința de a lua decizii spontane sau de a vorbi vrute și nevrute.

Își pot strica relații de care depind din multe puncte de vedere. Specialiștii ne recomandă să fim mai atenți cu focul și obiectele ascuțite, rănile se vor prinde mai greu.

Chiar dacă are suficiente zile riscante, Septembrie per total este o lună benefică, când poți plin de încredere să-ți urmezi visul și ambițiile. Doar ține minte să te eliberezi de orice gânduri negative.