Astrologul Bianca Nuțu, vești proaste pentru cei cărora le place să joace la două capete. Nativii care se află într-un triunghi amoros vor fi prinși

Astrologul Bianca Nuțu îi pune pe gînduri pe nativi. Ce se întâmplă cu zodiile în luna decembrie, în preajma sărbătorilor de iarnă.

05 dec. 2023, 13:46
Astrologul Bianca Nuțu, vești proaste pentru cei cărora le place să joace la două capete. Nativii care se află într-un triunghi amoros vor fi prinși
Bianca Nuțu prezintă horoscopul pentru luna decembrie

Astrologul Bianca Nuțu a dezvăluit cum va arăta luna decembrie pentru nativii din zodiac. Aceasta a explicat că până pe 29 decembrie vom avea parte de vremuri bun, dar nu vom scăpa de tensiunile legate de bani, care se pot transforma în ceva dezastruos.

Citește și: Combinație astrală pasională: Venus în Scorpion. Cum se schimbă viața amoroasă a zodiilor până pe 29 decembrie 2023

Pe de altă parte, persoanele care nu se hotărăsc pe cine iubesc cu adevărat și sunt prinși într-un triunghi amoros, vor putea avea de suferit de sărbători.

„Se întâmplă lucruri bune în această perioadă, pentru că Venus în Scorpion până pe 29 decembrie ne aduce multă pasiune. Dar pot fi și gelozii, tensiuni de la bani, cheltuieli. Dar având în vedere că vin sărbătorile… Subliniez că acum vom fi nițel mai oportuniști și vrem să obținem de la ceilalți mai mult, dar să nu dăm nimic în schimb. Doar că în Univers totul se numără.

Și vă rog să fiți atenți pe 21-22 decembrie, când viața amoroasă o poate lua razna. Dar și pe plan financiar putem asista la cutremure, de mică sau mare intensitate.

Dacă cineva se află într-un triunghi amoros, va fi prins. Și chiar înainte de sărbători, nu e ce ne dorim să primim. Nu va fi bine nici la inimioară și nici la portofel”, este vestea dată de astrologul Bianca Nuțu.

Citește și: Cele trei zodii care dau lovitura în luna decembrie. Nativii care au parte de cele mai bune rezultate pe toate planurile

Balanțele vor avea mai multă încredere în ele, în timp ce Scorpionii sunt vedetele lunii fiind preferații tuturor. Săgetătorii au de rezolvat unele probleme cu iubirile secrete, iar Capricornii însă se gândesc în cine să aibă încredere.

Vărăsătorii vor fi bine pe plan profesional, în timp ce Peștii se vor putea îndrăgostii de cineva apropiat.

De pe 22 decembrie va fi și Mercur retrograd, de aceea trebuie să cumpărați cadouri înainte. Iar cei cu triunghiurile amoroase, să aibă grijă să nu încurce cadourile între ele”, a mai spus astrologul.