Astrologul care a prezis pandemia a făcut predicţii pentru următoarele şase luni. Ce se va întâmpla cu Covid

Un astrolog devenit faimos pentru că a prezis pandemia și-a făcut publice predicțiile pentru următoarele şase luni.

20 oct. 2020, 12:46
Astrologul care a prezis pandemia a făcut predicţii pentru următoarele şase luni. Ce se va întâmpla cu Covid

În februarie 2019, astrologul Jessica Adams a comunicat informația că, potrivit calculelor ei, un virus „va lovi crunt” omenirea în 2020, menționând chiar data la care se va înregistra prima victimă, la Wuhan – 10 ianuarie 2020.

Jessica Adams a anunțat recent o serie de predicții și pentru următoarele 6 luni, și averitizează că nu există semne de încetinire a crizei sanitare, oricât de optimiști ne-am dori să fim și oricâte progrese medicale se înregistrează. Nu va exista un vaccin viabil pentru coronavirus și va trebui „să învățăm să trăim cu acesta”.

Citeşte şi Coronavirus. Belgia, în pragul unui „lockdown” total, la fel ca în luna martie

În legătură cu alegerile din SUA, astrologul a spus că ele vor fi câştigate de un candidat democrat feminist, descriere care i se potrivește lui Joe Biden.

În ceea ce privește criza Brexit, astrologul estimează că premierul Boris Johnson va amâna separarea finală a Marii Britanii de Europa, deoarece și Italia se va îndrepta în aceeași direcție. Ea afirmă că Italia, dezamăgită de ajutorul slab oferit de Uniunea Europeană în criza pandemică cruntă din primăvară, care a lovit țara, se va retrage și ea, anul viitor, din UE.