Astrologul Cristina Demetrescu a consultat stelele morţii lui Vladimir Putin: „Nu va mai fi mult timp atotputernic. E vulnerabil, nu mai are nicio protecție”. Data probabilă la care zilele liderului rus s-ar putea sfârşi

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut o analiză la care puţini astrologi se încumetă - aceea a stelelor morţii celui mai controversat om al momentului. În urma acestei analize, Demetrescu a concluzionat că sfârşitul lui Vladimir Putin este foarte aproape deoarece a devenit extrem de vulnerabil şi nu mai are nicio protecţie în jurul lui.

25 mart. 2022, 17:40
Astrologul Cristina Demetrescu a consultat stelele morţii lui Vladimir Putin: „Nu va mai fi mult timp atotputernic. E vulnerabil, nu mai are nicio protecție”. Data probabilă la care zilele liderului rus s-ar putea sfârşi

Cristina Demetrescu a făcut dezvăluiri teribile despre Vladimir Putin. Reţinem că, pe 25 martie, planeta Venus trece peste Destin. Pe harta liderului de la Kremlin, Venus guvernează casa morții și pe cea a sfârșitului, a dușmanilor, a penitenței sau a dispariției sale fără urmă.

Astrologul a calculat, totodată, data la care liderul de la Kremlin ar pleca din această viaţă. Iar această dată este către sfârşitul acestui an.

Progresia este o tehnică folosită în predicțiile astrale. Astfel, plecând de la o hartă natală, se generează o hartă a unui moment anume, cum ar fi cel prezent, în care o zi de viață este corespondentă unui an de viață, iar planetele astfel plasate pe o hartă progresată ne vorbesc despre azi, deşi ele au poziţia doar la un numar de zile distanță față de ziua de naștere. Ia să socotesc eu 69 de zile, câți blestemați de ani a trăit de la 7 octombrie 1952. Mi-a dat 15 decembrie.

Faza e că tot acum, Marte, planeta războaielor, a conflictelor, a neînțelegerilor e la grad perfect cu Destinul lui natal.

Citeste si Mihai Voropchievici, previziuni sumbre pentru Putin: „Crucea cardinală influenţează 2022, dar anul 2023 este anul morţii”

Pe 25 martie, Venus trece și ea peste Destin. Venus pe harta lui Putin guvernează două case proaste, pe cea a morții lui și pe cea a sfârșitului, a dușmanilor, a penitenței sau a dispariției sale fără urmă. Acest Venus pe harta lui e aspectat urât de ceva vreme de catre Uranus, cel cu neprevăzutele. În nebunia asta, nu cred că pe harta lui Putin mai e vreo planetă care sa îl iubească, dar Venus n-a făcut-o niciodată, decât prin narcisism, fashion și bisturiu ori acid hialuronic.

Pe prima casă, un Venus chinuit si guvernând tenebre ascunse, bălți putrede cu multe schelete aruncate departe de conștiința lui, descrie ipocrizia si tendințele distructive si autodistructive, ale unui personaj cu aspecte greoaie legate de părinții care l-au conceput. Casa tatălui lui Putin seamănă bine de tot, prin aspecte sinistre, cu casa tatălui lui Râmaru (tot o Balanță ca si Putin), iar mama e acolo unde ar fi putut să nici nu fie deloc.

Venus are puterea unui Regent Global (adică mai toate planetele lui stau sub domiciliul, exaltarea sau trigonocrația lui Venus ) al hărții lui, iar asta înseamnă enorm acum, slăbindu-i cam toate șuruburile în care încă se mai ține și se bâțâie a pagubă. Astfel, după 25 martie, când Venus trece peste Destin, după 24 februarie, când Saturn trecând tot peste Destin a declanșat acest război, dar a și primit instantaneu opoziții din toate direcțiile, Marte, pe 30 martie nu îi mai poate da putere, ci încă o lovitură la soclu. Iar dacă un om șubred se smucește acum, chiar că riscă să se descentreze singur.

Citeste si Reputat astrolog rus, previziuni devastatoare despre Vladimir Putin: „7 octombrie 2021 a fost ultima lui aniversare. Pacea se va instaura imediat după dispariţia lui”

Putin are casa 1 si casa 2 legate și pleacă din Scorpion. Casa 2 înseamnă ce bagi în gură, iar Martele natal, dincolo de lăcomia predefinită pe o astfel de casă a posesiunilor, aduce risc de înec, otrăvire, intoxicație, dar și alte lucruri mai sângeroase ce au legatura cu gâtul. Casa a doua ne poate da informații despre moarte, pentru că e oglinda casei a opta, cea a morții. Luna neagră tranzitează casa morții, străinătatea, și e în opoziție cu Marte, dându-i apa la moară.

Putin nu e sau nu mai e mult atotputernic. E vulnerabil, nu mai are nicio protecție, în afară de niște ziduri, reguli, câțiva aghiotanți spălați pe creier etc”, a transmis astrologul Cristina Demetrescu.