Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni sumbre: Luna Neagră aduce momente grele, karma negativă. Efectele aduse de Mercur retrograd

România trece printr-o perioadă extrem de grea nu doar în această primăvară, ci pe un termen mai lung, până în anul 2020 cel puțin, spune astrologul Cristina Demetrescu.

10 apr. 2018, 06:50
Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni sumbre: Luna Neagră aduce momente grele, karma negativă. Efectele aduse de Mercur retrograd

Luna neagră care guvernează această perioadă aduce momente grele pentru România, care s-ar putea prelungi până în 2020.

„Până în 2020 se produce alienare, eroziune la nivel de țară. Se vede în faptul că tot mai mulți români pleacă din țară, vedem în scăderile de venituri… Vine o perioadă grea, o perioadă în care este greu să îți faci planuri clare și să previzionezi exact ce urmează”, a spus astrologul Cristina Demetrescu într-o ediție specială la Realitatea TV.

HOROSCOP PRIMĂVARĂ MARIANA COJOCARU: Ce zodii atrag banii ca un magnet, ce zodii au noroc în dragoste

Trăim într-o societate care se îmbolnăvește, arată astrologul, și ne va fi greu să ne însănătoșim.

„Mercurul retrograd în Berbec înseamnă o perioadă de agitație, irascibilitate, lucruri făcute în mare viteză. Toți suntem tensionați în această primăvară. Lumea ajunge la un fenomen de „burn-out”, într-un punct critic care pare fără soluții. O perioadă în care nu ne simțim în siguranță, iar la nivel personal suntem încărcați de situația generală a țării, de eroziunea generală”, a explicat Cristina Demetrescu.

Potrivit astrologului, în această primăvară „este rost de mare distrugere”, dat fiind că suntem guvernați de planete grele.

„Eroziunea lentă este cel mai mare pericol. România se află într-un moment de cumpănă. Saturnul în Capricorn, care denotă situația generală a politicii din țara noastră, arată că avem conducători care nu se sacrifică pentru interesul general”, a mai spus astrologul.