Astrologul Daniela Simulescu, detalii îngrijorătoare despre personalitatea lui Putin: „E dictatorul perfect, iar greutăţile nu-l îngenunchează, ci îl fac mai puternic”

Născut pe 7 octombrie 1952, în Sankt Petersburg, Vladimir Putin este o Balanţă care se crede om al dreptăţii. Pentru că aşa sunt Balanţele - diplomate, manierate, corecte, echilibrate. Dacă aceste trăsături nu sunt tocmai specifice liderului de la Kremlin este pentru că Luna, energia inconştientă, se află în Gemeni.

28 feb. 2022, 13:54
Astrologul Daniela Simulescu, detalii îngrijorătoare despre personalitatea lui Putin: „E dictatorul perfect, iar greutăţile nu-l îngenunchează, ci îl fac mai puternic”

Asta înseamnă că nevoia lui interioară principală este aceea de a se adapta de fiecare dată, de a spune ceea ce vor alţii să audă, dar de a face doar ceea ce vrea el. Personalitate cameleonică, Putin este foarte alunecos şi, prin urmare, înzestrat cu o doză uriaşă de imprevizibilitate.

Două aspecte sunt, într-adevăr, de temut, în astrograma lui Putin: conjuncția Soare-Saturn care îl ajută să revină după orice greutate, ba, mai multă, să devină chiar mai puternic, și conjuncția Pluto-Nodul Sud din Leu care îl face dictatorul perfect sau să creadă că este invincibil, explică astrologul Daniela Simulescu pentru dcnews.ro 

Astrologul Daniela Simulescu explică astrograma lui Putin: „Crede fără limite în ceva, ceea ce poate deveni distructiv dacă nu este direcționat către ceva pozitiv”

În plus, Putin are Venus în Scorpion, un aspect din cauza căruia simte permanent nevoia să lupte pentru supravieţuire şi teama că va fi trădat şi abandonat de cei din jur.

Luna, energia inconștientă, se afla în Gemeni. O fi el Balanță, însă nevoia interioară principală este de a se adapta de fiecare dată. De a asculta toate părțile, de a le face să creadă că este de acord cu ele, chiar dacă asta înseamnă să spună ceva unora și altceva altor. 

Mercur, planeta comunicării, se afla în Balanță și în conjuncție cu Neptun. În teoria astrologică, o conjuncție Mercur-Neptun te aduce o imaginație debordantă, puterea de a crede fără limite în ceva și de cele mai multe ori o atracție către tot ce este mistic, către secrete. Dar un asemenea aspect, dacă nu este direcționat către ceva pozitiv, poate deveni distructiv atât pentru nativ, dar și pe cei din jurul său. Pentru că oferă puterea de a influența la un nivel microscopic. 

Citeste si Astrologul Maria Sârbu, previziuni despre soarta lui Putin: „O energie luciferiană călăuzeşte personalitatea lui. Şi dacă el va pica, o altă forţă negativă îl va înlocui”

Venus se afla în semnul Scorpionului. De aici obsesia pentru lumea spionajului, jocuri de putere, control și manipulare. Când te naști cu acest aspect, te simți într-o luptă permanentă pentru supraviețuire, crezi că toți te vor trăda și că vei fi abandonat. Suferi de mania persecuției. Sau ai un nivel uimitor de paroxism. Din cauza acestor frici, devii capabil de gesturi inimaginabile și răzbunător. 

Marte, planeta acțiunii și a masculinității, se afla în Săgetător. Acest aspect te poate transforma într-un luptător pentru îndeplinirea unui obiectiv măreț. Și adoră depășirea limitelor, atât la propriu, cât și la figurat. 

Sunt două aspecte de temut în astrograma lui Vladimir Putin: conjuncția Soare-Saturn care îl ajută să revină după orice greutate(ba chiar devine mai puternic cu trecerea timpului) și conjuncția Pluto-Nodul Sud din Leu care îl face dictatorul perfect sau să creadă că este invincibil„, a explicat astrologul Daniela Simulescu pentru sursa citată.

Citeste si Cristina Demetrescu i-a făcut astrograma lui Vladimir Putin: „Pe karma lui există două planete distructive”