Astrologul Lucia Palii: "Suntem într-o perioadă de schimbări dramatice pentru toate zodiile". Cum ne afectează eclipsele acestei veri

Publicat: Luni, 23 Iulie 2018 11:23 // Actualizat: Luni, 23 Iulie 2018 11:23 // Sursa: romaniatv.net

Lunile iulie si august sunt foarte incarcate de evenimente astrologice. Acestor fenomene li se datoreaza schimbarile din viata noastra, emotiile si gandurile noi, dar si nevoia de a lua decizii radicale.

Chiar daca aceste fenomene nu vor putea fi vazute si admirate de toata lumea, fiecare dintre noi va simti, mai mult sau mai putin, efectele eclipsei de luna si de soare, care vor avea loc in noaptea dinspre 27 spre 28 iulie si, respectiv, pe 11 august.

"Suntem intr-o perioada (18 iulie – 11 august) foarte activa, ceea ce aduce dramatizari esentiale pentru toate zodiile. Barbatii vor sa faca afaceri si nu le reuseste, iar femeile cauta atentie si dragostea de care nu au parte. Din aceste cauze apar si dramele. Un divort in perioada eclipselor nu este intotdeauna indicat. In aceste zile se intampla mai multe accidente, incendii, accese de agresivitate. Este important ca fiecare om sa inteleaga si sa isi fixeze undeva aceste zile negative de eclipse.", afirma astrologul Lucia Palii.

Cum ne afecteaza eclipsele, dar si ce ne recomanda astrologul Lucia Palii, vedeti in materialul video de mai jos.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
astrologie eclipsă lună eclipsa soare horoscop horoscop vara Lucia Palii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iul 03:49
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8722
RON
24 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H