Astrologul Maria Sârbu, despre efectele Lunii Pline în Săgetător

Astrologul Maria Sarbu dezvăluie care sunt efectele Lunii Pline produse în Săgetător ieri, 20 iunie, la ora 14:00. Abia de azi înainte vom simţi protecţia sau spiritul critic al Lunii.

21 iun. 2016, 13:50
Astrologul Maria Sârbu, despre efectele Lunii Pline în Săgetător

Urmeaza o perioada in care ne cautam locul, in care vrem sa invatam care este misiunea noastra spirituala pe acest pamant. Luna Plina in Sagetator adiuce impliniri si satisfactii emotionale. Efectele Lunii Pline se vor intinde pana la doua saptamani de acum inainte. Sufletele mai suparata sau mai acoperite de sentimente negative vor iesi la lumina bucuriei, spune astrologul Maria Sarbu.

Iata care sunt efectele lunii pline de ieri pentru fiecare zodie:

‪Berbec‬

Iti place fuga si explorarea, esti predispus la neliniste si adrenalina, provocarea te activeaza mereu. Surprinzator chiar si pentru tine, de astazi te activezi emotional, prin parinti si viata lor. Ti se reveleaza povesti din familie si te încarca mult suferinta părintelui de sex opus. Este de fapt lecția ta de evoluție. Și de a nu face transfer pe emoțiile lor.

Trebuie sa te deschizi. Ai nevoie sa depasesti conditia lor si sa mergi pe drumul tau. Orice tipar vazut la cei apropiați este contrazis in aceste zile de propriile tale emotii. Ai nevoie sa comunici despre tine si idealurile tale. Iti place caldura, si cea atmosferica si cea sufleteasca si mai ales a ta. Un pas satisfacator pentru toata lumea si mai ales pentru cei dragi tie.

‎Taur‬

Pentru tine sunt vesti atât de emotionante in aceste zile. Posibil sa ți se sublinieze un termen limita pana la care ai de spus anumite lucruri, poate chiar de a vorbi despre tristetea ta, fraților sau cuiva apropiat.

Incepi sa iti cauti răspunsuri si renunți la o călătorie, alegând cu sufletul o alta călătorie. Imbunatatire in ceea ce priveste transportul pe apa, telepatia si comunicarea sentimentelor, vesti pe care le asteptai demult.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com