Astrologul Marian Golea, previziuni sumbre pentru Irinel Columbeanu: „Pot apărea boli grave în acest an”

Marian Golea l-a avertizat pe Irinel Columbeanu cu privire la provocările pe care le poate întâmpina în perioada următoare.

19 mart. 2024, 21:44
Astrologul Marian Golea, previziuni sumbre pentru Irinel Columbeanu: „Pot apărea boli grave în acest an”

Marian Golea i-a făcut o serie de previziuni lui Irinel Columbeanu, ambii fiind prezenți în platoul Exclusiv VIP, de pe Prima TV, emisiune moderată de Cristi Brancu. Astfel, nu se anunță vremuri foarte bune pentru fostul milionar, care s-ar putea să treacă prin noi provocări. Totodată, specialistul vine cu o serie de sfaturi pentru acesta, astfel încât el să treacă cât mai bine peste aceste timpuri grele, care i-ar putea genera noi probleme de sănătate.

„Perioada care urmează nu este formidabil de bună și atunci ar trebui să fie foarte atent, mai ales anul acesta, este destul de urât, în care pot să mai apară diverse boli. Cel mai bun lucru ar fi să nu se mai gândească, dânsul are o caracteristică acolo care îi zice că nu îi uită pe cei care i-au făcut rău, mai bine să-i lase, fiecare e cu viața lui. În perioada asta care o să urmeze nu e foarte bună, cu toate că s-ar putea să facă ce vrea el, dar să se calmeze, pentru că nu se mai poate asta. În funcție de faptele bune pe care le-a făcut, poate să aibă o nouă șansă.”, a declarat Marian Golea în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

„E bine să evit să merg cu avionul și să nu mă enervez, supărările trebuie evitate, pot destul de greu, pentru că stau toată ziua cu ochii în telefon, lucru care mă încarcă mult. Eu nu regret nimic din ce s-a întâmplat, ce a fost a fost și părerea mea e că atunci când faci bine, acesta se face în liniște.”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii exclusiv VIP, de pe Prima TV.

„Irina face foarte bine, vorbesc destul de des cu ea telefonic, lucru care mă ajută să nu-i mai simt lipsa. Da, s-a angajat într-un restaurant cu specific italienesc, știți că mie cel mai mult îmi place chinezescul. Din câte știu, ea vrea să devină medic neurochirurg. Îmi este greu din punct de vedere medical să ajung acolo, pentru că nu mai am voie să zbor cu avionul și, de asemenea, eu aș vrea oricând să mă duc când mă anunță ea. Am stabilit cu ea să merg, când se hotărăște și ea să se căsătorească, să-l cunosc pe viitorul meu ginere, se va apropia și acest moment pe care aș vrea să-l împărtășesc cu ea și cu mama ei.”, a continuat acesta.

 

Horoscop chinezesc Marian Golea. Nu este o lună fericită pentru zodii, o singură zodie face bani. Cine are steaua 5 anuală

Irinel Columbeanu are interdicție de la medic la zbor ! Fostul milionar nu-și mai poate vedea fiica în America

Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea și a ajuns să trăiască la un abil de bătrâni din București. Acum a mai încasat o lovitură ce are legătură cu singurul lui copil, Irinuca. Fostul afacerist nu mai poate merge în America să o viziteze, iar dorul de ea îl îngenunchează.

Irinel Columbeanu are probleme de sănătate și este îngrijit la azilul unde locuiește de luni bune. Afecțiunile lui au venit la pachet cu o serie de interdicții, una dintre ele fiind aceea de a zbura cu avionul. A fost devastator pentru el momentul când a aflat că nu mai poate merge să-și vadă fiica.

Citește și Ce i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, cu ocazia zilei de naștere. ”Băiatul meu de vis”

Patronul azilului unde stă Irinel Columbeanu a explicat ce riscuri există în cazul în care fostul milionar ar zbura peste Ocean.

„Dacă nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca. Dar, după ce a făcut aceste AVC-uri nu mai are voie să zboare cu avionul, fiindcă presiunea care există la peste 10.000 de m altitudine nu îi face bine la creier, la circulația sângelui, își poate pune viața în pericol. El spune ce își dorește, nu spune însă și dacă poate face ceea ce își dorește. Din punct de vedere medical, eu cunosc mai bine situația lui. Cu vaporul, ar mai fi o variantă, dar face până în America două săptămâni, mult, pentru om cu probleme de sănătate. Nu mai poate pleca în America, din păcate! Irinuca ar trebui să vină în țară, ca să-l vadă!”, a declarat Ion Cassian pentru Playtech Știri.

Irinel Columbeanu are nevoie de supraveghere permanentă

Starea de sănătatea a lui Columbeanu e destul de fragilă, astfel că are nevoie de supraveghere permanentă, a dezvăluit Ion Cassian, patronul azilului.

„A fost invitat la o emisiune, dar nu poate veni decât însoțit de o asistentă medicală. În ultima perioadă, starea lui de sănătate este destul de fragilă, ia un tratament în plus, a avut și alte probleme, trebuie să mănânce numai ce are voie. Irinel Columbeanu se află sub stricta noastră atenție, aici, la căminul de bătrâni, dar și a medicilor”, a adăugat patronul azilului de bătrâni.