Astrologul Mariana Cojocaru, despre cei mai seducători bărbaţi ai zodiacului

Mariana Cojocaru, cunoscutul astrolog, a vorbit despre cum sunt barbatii in dragoste si sex in functie de zodie. "Berbecul este Casanova. Cred ca acest personaj s-a inventat de fapt pentru nativul Berbec. Taurul isi dovedeste ca este seducator si face victime".

14 mart. 2016, 14:48
Astrologul Mariana Cojocaru, despre cei mai seducători bărbaţi ai zodiacului

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre zodiile masculine in dragoste. Mariana Cojocaru a vorbit despre cum sunt barbatii din zodiac in dragoste si sex. 

„Berbecul este Casanova. Cred ca acest personaj s-a inventat de fapt pentru nativul Berbec.

Taurul isi dovedeste ca este seducator si face victime. Taurul merge pana la capat cand isi propune sa cucereasca pe cineva.

Geamanul zboara din floare in floare, spune ca nu insala niciodata, se indragosteste repede si ii trece repede.

Amorul secret a fost creat pentru Rac, e un familist convins, are ochi alunecosi, inima zburdalnica.

Leul este usor de sedus. Are un mecanism simplu: daca ii spui ca e minunat, unic, ca e sarmant, il atragi. Se aprinde repede si ii trece la fel de repede.

Fecioara este simpatica, cateodata timida, niciodata nu ai spune ca este in stare sa iubeasca in acelasi timp doua femei.

Barbatul Balanta este un romantic incurabil, cauta o glezna fina, un cap frumos de cadana.

Scorpionul este cel mai mare seducator din zodiac. Sexualitatea il domina si nu invers. Se simte foarte bine cand tradeaza, nu amesteca lucrurile. el tradeaza, seduce si abandoneaza. Este o zodie fixa, nu isi lasa familia. Se tine de promisiunile fata de partenera de viata.

Sagetatorul este aventurierul perfect. Iubeste acolo unde se gaseste. Este pretentios cand spune ca nu se combina cu oricine si intr-un final alege pana culege, le amesteca.

Capricornul pare cel mai previzibil din zodiac. Are o atitudine de un om serios si responsabil, insa in interior e un foc mocnit. Nu ramane insensibil la tentatii.

Varsatorul este fidel, nu trebuie luat la bani marunti. Paul Newman nu si-a inselat niciodata sotia si actritele de la Hollywood erau invidioase ca nu puteau sa il seduca

Pestele este o zodie dubla. Este cel mai sensibil, cel mai vulnerabil, usor de sedus”, a declarat Mariana Cojocaru.