Astrologul Mariana Cojocaru: Super Luna deschide puntea de comunicare cu lumea de dincolo

Furtună emoţională de proporţii, în această seară! Asta ne va aduce SUPER LUNA PLINĂ, spun astrologii. Totodată, vom fi martorii unei iluzii optice. Luna ni se va părea imensă şi mai strălucitoare ca niciodată. Asta pentru că astrul nopţii se va afla la cea mai mică distanţă de planeta noastră din acest an. Mariana Cojocaru a vorbit in direct la România TV despre efectele acestui uluitor fenomen.

29 aug. 2015, 19:03
Astrologul Mariana Cojocaru: Super Luna deschide puntea de comunicare cu lumea de dincolo

„În astfel de momente emotiile pot scapa de sub control, efectul de Super Luna potenteaza starile noastre interioare. Persoanele care au probleme, sunt labile, care au insomnii pentru ca au luna plină pe astrograma personală sau luna prost aspectata pot resimti mai acut astfel de fenomene.

Pentru ca luna este in zodia pestilor potenteaza intuitia. În noaptea aceasta vor exista persoane care viseaza premonitoriu. Se spune că Super Luna deschide puntea de comunicare cu lumea de dincolo. Cei care au abilitati viseaza rudele disparute.

Super Luna creşte activitatea seismică. Pentru ca vorbim si de aspecte pozitive, intr-o astfel de noapte, oamenii care au sensibilitate, abilitate in iesirea in astral, pot sa primeasca solutie la probleme care ii macina, care ii preocupa este fenomenul evrika.

Acelasi aspect pentru anumiti oameni se poate transforma in apocalipsa de tip emotional pentru că reflexele sunt afectate. Asigurati-va cum traversaţi strada. Îti distrage atentia, te face mai gandtitor si abatut”, a declarat Mariana Cojocaru.

Citeşte şi:  Luna, la CEA MAI MICĂ DISTANŢĂ de planeta noastră. Avertismentul medicilor: Este crâncen. Aveţi grijă

Noaptea de sambata, 29 august, va avea o mare influenta asupra starii noastre psihice. Un fenomen astronomic ne va afecta emotional.

Pentru astrologi Luna Plină din această seară are o semnificaţie aparte, nu este doar o simplă fază a satelitului natural al Pământului. „Faptul ca este pereche cu Luna Nouă din 20 martie 2015 arata ca a venit un anotimp al recoltelor. Atentie insă la izbucnirile care uneori ne pot aduce, e buna explozia de afectivitate cand iubesti, dar uneori poate sa joace impotriva ta. Totul se exalta se maximizeaza, atentie cei care conduc, atentie la oale”, a spus astrologul.

Specialiştii spun că este un moment bun, care trebuie speculat, pentru că dorinţele pot deveni realitate.

Astrologii mai susţin că super-luna din această seară ne pregăteşte o furtună emoţională de proporţii cu intuiţii, telepatie, călatorii imaginare şi sentimente de comuniune cu Universul. Iar cei mai influenţaţi de acest fenomen sunt nativii zodiei Peşti.

Medicii însă ne atenţionează să fim foarte atenţi în această perioadă.

„Se spune că atunci când este Lună Plină creşte numărul de accidente, de crime, de tentative de suicid. De fiecare dată constatăm că este o corelaţie între acest ciclu lunar şi ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi. Incidentele cresc într-adevăr cu 25 %. Sunt studii făcute despre acest fenomen. Orice psihiatru vă va spune că atunci când sunt astfel de manifestări cei cu labilităţi psihico-emoţionale sunt predispuşi la anumite reacţii particulare de tipul agresivitătii sau de tipul tentativelor suicidale. Cei care au nevoie de medicaţie psihiatrică trebuie urmăriţi foarte bine în această perioadă. La urgenţe, Nopţile cu Lună Plină sunt recunoscute ca fiind cele mai crâncene”, a declarat pentru România TV dr. Tudor Ciohodaru.

Super Luna va putea fi văzută în România la ora 21 şi 35 de minute.