Află-ţi CIFRA DESTINULUI. Astrologul Mariana Cojocaru îţi spune cum îţi defineşte viaţa VIDEO

Astrologul şi numerologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV despre cum ne influenţează pe fiecare data naşterii.

26 dec. 2015, 14:50

Cifra destinului e foarte importantă pentru că ea vine şi completează tabloul de personalitate al unui nativ. Se spune că Pitagora, în momentul în care a început să studieze partea de matematică şi să lucreze cu cifrele, şi-a dat seama că toate cifrele poartă o vibraţie şi că orice număr, orice combinaţie de cifre generează destin.

Din momentul respectiv, el s-a retras şi a făcut o şcoală de Aritmologie, unde iniţia tinerii în tainele numerologiei. Se trăia într-un fel deosebit în şcoala lui, se respectau reguli şi legi, ca într-o mănăstire. Iar acei oameni, datorită modului de gândire şi de a trăi aveau acces la anumite informaţii legate de destinul fiecărui om.

„E foarte important de ştiut că e foarte bine să primeşti o dată de naştere bună, mai valoroasă, spunea el, decât un sac cu galbeni. Pentru că un nume bine dat şi o dată de naştere foarte bine aleasă, în rezonanţă cu familia şi cu universul, generează un destin deosebit pentru un om”, a spus Mariana Cojocaru.

Cum calculăm cifra destinului?

Presupunem că o persoană e născută pe 23.12.1968… 

Adunăm fiecare cifră din data naşterii, luna şi anul naşterii: 2+3+1+2+1+9+6+8= 32

Adunăm cele două cifre ale numărului, ca să obţinem o singură cifră: 3+2=5. Cifra de destin a unei persoane cu această dată de naştere, este 5.

„Cinci, în numerologie, există două posibilităţi, după principiul yin şi yang, ori te-ai născut şi eşti o persoană intuitivă, independentă, iubăreaţă, pui mare preţ pe iubire, ai inimă mare şi eşti foarte generos, ori trebuie să devii aşa. Pentru că unii primesc aceasta cifră de destin tocmai că sunt mai rigizi, mai puţin sociabili, că nu pun preţ pe semne care vin din astral, pe intuitiţie, pe vise premonitorii şi atunci ei trebuie să devină aşa”, a spus Mariana Cojocaru la România TV.

Anul 2016 este un an cu vibraţie 9. „Cei care au cifra de destin cinci într-un an 9 trebuie să lupte foarte mult pentru propria carieră”, a completat astrologul.

Ce înseamnă cand ai cifra destinului 1?

Cifra de destin 1 este a liderilor, a celor care vor să devină şefi şi conducători în an cu cifră de vibraţie 9 – 2016 trebuie să pună ca prioritate împlinirea socială şi profesională. Obiectivul real şi concret este legat de carieră. Trebuie să filtreze acea informatie cu ajutorul sufletului, să pună preţ pe valorile afective şi să nu calce pe cadavre să-şi atingă obiectivele.

Ce înseamna cand ai cifra destinului 2?

Cifra 2 de destin este a celor care trebuie să înveţe să lucreze în echipă şi care nu suportă singurătatea. Aşa funcţionează 2. Oamenii cu asemenea abilităţi, în an cu vibraţie 9, se vor descurca foarte bine dacă vor face aşa fel încât înţelepciunea, chestiunile care ţin de studiu şi de cercetare vor cântări foarte mult în aceste an.

Ce inseamna cand ai cifra destinului 3?

Cei mai favorizaţi în 2016 sunt cei cu cifra 3, 6, şi 9 – e simplu, multiplu de 3. Vor avea în 2016 un an cu deschidere pe comunicare şi călătorii.

Ce inseamna cand ai cifra destinului 4?

Înseamnă că în aceasta viaţă, acea persoana trebuie să fie un om puternic care să acţioneze cu forţă, cu tărie, sî fie un bun administrator, să pună peste mâna de fier o mănuşă de catifea. Este cifra oamenilor care trebuie să înveţe să se descurce în viaţă cu orice preţ. Dacă sunt îngenunchiaţi şi dacă ei cad, că li se întâmplă asta, trebuie să te ridici, să ai puteri şi să mergi mai departe. În anul 2016, cei cu cifră 4 trebuie să gândească în detaliu fiecare pas pe care-l fac. Nu trebuie să acţioneze din instinct, ci să-şi pună la dospit planurile şi apoi să le materializeze.

Ce inseamna cand ai cifra destinului 6?

Cei care au cifra de vibraţie 6, într-un asemenea an, vor trebui să cântărească lucrurile. Ei, ca structură sunt foarte muncitori, au o misiune în acest sens şi în 2016 trebuie să gândească lucrurile înainte de a trece la fapte.

Ce inseamna cand ai cifra destinului 7?

Cei cu cifra 7, ezoteriştii, cei atraşi de misterele universului şi de misterele existenţiale într-un an cu vibraţie 9, vor avea o protecţie spirituală deosebită şi vor trebui să ţină cont de faptul că trebuie să-i ajute pe cei mai puţin norocoşi decât ei.

Ce inseamna cand ai cifra destinului 8?

Cifra 8 e cifra familiştilor, cei care în viaţă au o misiune foarte importantă: să facă bani, dar nu cu scopul de a face bani în sine, ci pentru a avea ce să ofere celor dragi. Funcţia pivotală a cifrei 8 în 2016 e importantă pentru cei care-şi doresc să-şi atingă obiectivele, pentru cei care vor să cumpere un bun de valoare, o casă şi tot felul de tranzacţii.

Ce inseamna cand ai cifra destinului 9?

Cei care au cifra 9 se spune că în viaţa asta ori se nasc înţelepţi şi sunt generoşi şi altruişti, ori trebuie să devină înţelepţi şi să meargă la şcoală, să facă şcoală până la capăt, să intre în zonele de cercetare, să facă rost de bani pentru a-şi îndeplini obiectivele. Ei sunt câştigătorii, cei mai bine susţinuţi.