Atac armat asupra deputatului Cătălin Rădulescu! „S-au tras peste 7-8 gloanţe în maşină”

Deputatul Cătălin Rădulescu acuză că a fost vizat de un atac armat. Deputatul a găsit automobilul personal plin de urme de gloanţe.

04 aug. 2016, 12:01
Atac armat asupra deputatului Cătălin Rădulescu! „S-au tras peste 7-8 gloanţe în maşină”

Când s-a întors din vacanţă şi a mers la autoturismul lăsat în parcarea unui hotel din Bucureşti, a observat că în geamul din stânga spate, s-a tras cu un pistol, fiind lovit de 7 ori. Acesta crede că este vorba de gloanţe din cauciuc. A mărturisit că este ameninţat zilnic de foarte multe persoane, care nu acţionează singure, ci puse de cineva.

Aflat la o ședință a Comitetului Executiv PSD, la Vaslui, acesta a mai declarat că va depune plângere luni la poliție și va cere un ordin de protecție pentru familia sa pentru că soției și fiicei sale le este frică să mai iasă din casă.

“Este regretabil că într-un așa zis “stat de drept” am ajuns ca în statele mafiote unde politicienilor integrii și vocali ori li se fac dosare penale ca să fie scoși din viața politică, ori în mod mafiot, clasic (așa cum mi se întâmplă mie acum), sunt amenințați telefonic sau mai grav, se trage cu pistolul în mașină pentru a fi intimidați.

Nu vor reuși niciodată să mă intimideze însă ceea ce s-a întâmplat acum reprezintă o amenințare directă către mine și familia mea. Luni voi depune o plângere pentru atac armat și distrugere de bunuri, și voi cere protecție pentru mine și întrega familie. Așa cum mulți o spun, se vede clar că statul român nu mai este un stat democratic ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securitic al procurorilor staliniști, care folosesc metode vechi, staliniste, să amenințe și să îndepărteze liderii politici demni și naționaliști, patrioți, care nu vor ca țara lor să fie o colonie ci o țară independentă.” a declarat deputatul Cătălin Rădulescu.