Atac armat asupra unei discoteci soldat cu victime. O persoană şi-a pierdut viaţa şi altele au fost rănite

Un bărbat a murit într-un atac armat ca a vizat o discotecă din Melbourne, Australia, a anunţat presa oficială  australiană ABC. De asemenea, trei persoane au fost rănite în urma acestui incident.

14 apr. 2019, 06:48
Atac armat asupra unei discoteci soldat cu victime. O persoană şi-a pierdut viaţa şi altele au fost rănite

Un bărbat aflat la volanul unei maşini a deschis focul în discoteca „Love Machine”, din cartierul Prahan, din cel de-al doilea mare oraş din ţară.

În urma incidentului, un bărbat de 37 de ani a decedat din cauza rănilor suferite prin împuşcare, iar mai multe persoane au fost rănite, între care patru au fost transportate de urgenţă la spital, având răni grave, informează aceeaşi sursă, potrivit epa.

Vezi şi Focuri de armă în inima Londrei. Un vehicul a intrat în maşina personală a ambasadorului Ucrainei în Marea Britanie

Un alt bărbat, de 28 de ani, se află în stare critică şi două persoane, una de 50 de ani şi cealaltă de 29 au fost rănite şi primesc îngrijiri medicale.

„Se pare că gloanțele au fost trase dintr-o maşină aflată în apropierea clubului, spre un grup care stătea în afara acestuia”, a declarat inspectorul Andrew Stamper, de la poliția statului Victoria. Dintre cele patru oameni spre care s-a tras, trei erau angajați ai clubului.

Autorităţile susțin că nu există dovezi care să indice că atacul armat a fost de natură teroristă. Agresorul nu a fost încă arestat. El a tras dintr-un automobil Porsche Cayenne care fusese furat și, ulterior, a fost găsit abandonat.

Clubul de noapte Love Machine este unul dintre cele mai aglomerate din regiunea orașului Melbourne.