Atac armat în Rusia: Un bărbat a deschis focul într-un birou al FSB. Două persoane au murit

Autorităţile ruse au anunţat că două persoane şi-au pierdut viaţa, printre care se numără un angajat şi un vizitator, după ce un atacator înarmat a deschis focul într-un birou regional al Serviciului Federal de Securitate (FSB) din regiunea Habarovsk, situată în estul extrem al Rusiei, transmite Reuters.

21 apr. 2017, 11:38
Atac armat în Rusia: Un bărbat a deschis focul într-un birou al FSB. Două persoane au murit

Două persoane şi-au pierdut viaţa după ce un atacator înarmat a deschis focul într-un birou regional al FSB.  ”O persoană necunoscută a intrat în recepţia biroului regional al FSB din Habarovsk şi a început să tragă în oamenii din incintă”, se arată într-un comunicat transmis de agenţia FSB.

De asemenea, autorităţile ruse au precizat că atacatorul necunoscut a fost ucis, acesta fiind un localnic în vârstă de 18 ani, care făcea parte dintr-o grupare naţionalistă din regiunea Habarovsk.

Acest incident a avut loc în apropiere de graniţa chineză, iar un al doilea vizitator a fost rănit în atacul armat din biroul regional al FSB, potrivit news.ro.

Cei doi vizitatori implicaţi în incident, dintre care unul şi-a pierdut viaţa, provin din foste republici sovietice din afara Rusiei.

Rusia a fost zguduită în ultima lună de un atentat sinucigaş, care a distrus o garnitură de metrou din metropola Sankt Petersburg. Un număr de 16 persoane şi-au pierdut viaţa în atentatul terorist comis de un tânăr din Kîrgîzstan.