Atac armat în SUA, două persoane au fost împuşcate

Două persoane au fost împuşcate în parcarea unei şcoli din SUA într-un incident bănuit a fi de violenţă domestică.

27 nov. 2019, 03:56
Atac armat în SUA, două persoane au fost împuşcate

Un bărbat a împuşcat marţi doi adulţi în parcarea unei şcoli primare din Vancouver, statul Washington, după care, urmărit fiind de poliţie, s-a împuşcat singur în cap, într-un caz descris de autorităţi drept o situaţie de violenţă domestică, informează miercuri Reuters.

În incident nu au fost răniţi elevi sau membri ai personalului de la şcoala elementară Sarah J. Anderson, conform declaraţiilor biroului şerifului din comitetul Clark şi ale autorităţilor şcolare din Vancouver.

Împuşcăturile au avut loc în jurul orei locale 3:15. PST. Un bărbat s-a îndreptat spre o maşină parcată şi a tras prin fereastră, a declarat reporterilor sergentul Brent Waddell.

Poliţia a primit o descriere a suspectului şi a vehiculului său şi a început urmărirea. Ulterior, suspectul s-a oprit şi a ieşit din maşină.

„Când a fost somat de poliţişti, a dus pistolul la cap şi s-a împuşcat”. Waddell a refuzat să facă comentarii despre starea victimelor sau a suspectului, spunând doar că toţi trei au fost duşi la spital.

Exista un ordin de restricţie între suspect şi una dintre victime, iar suspectul a fost eliberat din puşcărie cu câteva zile în urmă, a spus Waddell.

Doi copii se aflau în maşină alături de cele două victime în momentul incidentului, dar nu au fost răniţi.