Atac armat în SUA. Un soldat a început să-și împuște colegii, la o bază militară. Doi bărbaţi au murit

Atac armat în SUA. Un membru al forţelor navale a fost împuşcat mortal, după ce a deschis focul la o bază militară din Maryland, rănind două persoane, au anunţat marţi armata americană şi poliţia locală, transmite Reuters.

06 apr. 2021, 20:59
Atac armat în SUA. Un soldat a început să-și împuște colegii, la o bază militară. Doi bărbaţi au murit
Un soldat a început să-și împuște colegii

Atac armat în SUA. Incidentul s-a petrecut la baza Fort Detrick din statul din estul SUA. Cel care a deschis focul făcea parte din corpul medical al US Navy, a menţionat armata, fără a da alte detalii.

Citeşte şi: Elicopter prăbuşit în SUA, cel puţin cinci morţi

Poliţia din Frederick (circa 80 km nord-vest de Washington), unde se află baza, a indicat că atacatorul a fost „doborât” şi că există două victime, a consemnat Xinhua, potrivit Stiripesurse.ro.

Atac armat în SUA. Imagini de la faţa locului

Un atac armat a avut loc şi la o clădire de birouri

Patru oameni, între care un copil, au fost ucişi, într-un atac armat în SUA, la un complex de birouri din oraşul californian Orange, relatează NBC News.

Suspectul şi o altă persoană au fost răniţi şi spitalizaţi, a precizat poliţia, care a adăugat că nu mai există nicio ameninţare publică.

Poliţia a transmis că a ajuns la faţa locului la ora locală 17:30, când atacul era în desfăşurare. Un poliţist a fost implicat în incident, fără să fie rănit, dar nu au fost date mai multe detalii.

Orange County, cu aproximativ 140.000 de locuitori, se află la 50 de kilometri de Los Angeles.

Guvernatorul Gavin Newsom a descris evenimentul ca „îngrozitor şi sfâşietor”.