ATAC ARMAT într-un bar din Tel Aviv: Cel puţin doi morţi

Cel puţin două persoane au fost ucise, iar alte şapte au fost rănite după ce un individ a deschis focul, vineri după-amiază, într-un restaurant aglomerat din oraşul israelian Tel Aviv, în ceea ce pare a fi un atac terorist, informează Haaretz

01 ian. 2016, 14:23
ATAC ARMAT într-un bar din Tel Aviv: Cel puţin doi morţi

Atacul armat a avut loc într-un restaurant situat în zona Dizengoff / Gordon din oraşul Tel Aviv. Potrivit martorilor, un bărbat a deschis focul spre clienţii localului, după care a fugit.

Poliția îl caută pe autorul atacului, care a reușit să fugă de la fața locului.

„Forțele de poliție în caută în centrul orașului Tel Aviv pe suspectul care a tras focuri de armă într-un pub. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a se stabili dacă este o acțiune criminală sau teroristă„, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Micky Rosenfeld.

Două persoane au fost ucise în atacul terorist, iar şapte sunt rănite, două fiind în stare gravă.

Primarul din Tel Aviv, Ron Huldai, a cerut populaţiei să nu intre în panică şi să permită desfăşurarea activităţilor speciale ale serviciilor de securitate.

Atentatul ar putea fi opera reţelei teroriste Stat Islamic, care a ameninţat recent Israelul, dar şi al mişcării şiite libaneze Hezbollah sau al grupurilor palestiniene.