Atac armat într-un club de noapte. Sunt persoane rănite

Zece persoane au fost rănite, joi la primele ore, de mai mulţi indivizi care au deschis focul de armă în faţa unui club de noapte din oraşul Allentown, din statul american Pennsylvania, au anunţat autorităţile locale.

20 iun. 2019, 17:39
Atac armat într-un club de noapte. Sunt persoane rănite

Mai mulţi oameni au deschis focul, joi, cu puţin timp înainte de ora locală 02:00 (06:00 GMT) în faţa clubului de noapte, a anunţat şeful poliţiei din Allentown, Tony Alsleben.

”Nu pare că s-a tras la întâmplare; cel puţin un individ a fost ţinta”, a adăugat reprezentantul poliţiei. Deocamdată nu se cunosc detalii despre identitatea autorilor, informează presa americană.

Potrivit CNN, rănile suferite de cele zece persoane nu le pun viaţa în pericol.

Focurile de armă au fost trase dintr-un SUV Cadillac Escalade în jurul orei în are localul urma să se închidă, a informat patronul clubului de noapte, Osiris Guzman, precizează aceeaşi sursă.

Martorii oculari au descris scenele împuşcăturilor ca fiind „haotice”, oamenii speriaţi luând-o la fugă din calea gloanţelor.

Cu o populaţie de aproximativ 120.000 de persoane, Allentown este al treilea oraş ca mărime din statul Pennsylvania, după Philadelphia şi Pittsburgh.