Atac armat într-un magazin din SUA. Cel putin zece oameni au fost împuşcaţi mortal şi mai multi au fost răniţi

Atac armat in Statele Unite. Cel putin zece oameni au fost impuscati mortal si mai multi au fost raniti intr-un magazin Walmart din statul american Virginia. Autorul masacrului este chiar managerul magazinului care a intrat in sala de mese in timpul pauzei si a inceput sa traga asupra angajatilor. Ulterior el s-ar fi sinucis.

23 nov. 2022, 08:30
Atac armat într-un magazin din SUA. Cel putin zece oameni au fost împuşcaţi mortal şi mai multi au fost răniţi

Mai multe persoane au murit şi altele au fost rănite, într-un atac armat care a avut loc într-un magazin Walmart din Virginia, transmite CNN.

Poliţiştii au intervenit după un apel la numărul de urgenţă care anunţa mai multe împuşcături. Când au intrat în magazin, poliţiştii au dat peste cadavrele mai multor angajaţi ai magazinului. De asemenea, mai mulţi oameni erau răniţi.

Citeşte şi: SUA se pregătesc de război: 100 de drone de luptă gata să se opună „ameninţărilor iminente” ale Iranului

Din primele informaţii, victimele sunt angajaţi ai acelui magazin. Printre morţi s-ar afla şi atacatorul, managerului magazinului, despre care se suspectează că s-a sinucis după masacru.

Marturia unuia dintre angajati este dramatica.

„A fost managerul. Unul din manageri a atacat sălbatic. A intrat în camera în care stăteam în pauze şi pur şi simplu i-a secerat pe oamenii de acolo. A început să tragă. E o nebunie. Mă mişc de aici pentru că sunt cadavre întinse peste tot”, a povestit un martor.

Citeşte şi: Alertă maximă în SUA! Americanii anunţă un posibil test nuclear plănuit în următoarele zile de Rusia