Atac armat la Berlin. Sunt cel puţin patru victime. Atacatorul este căutat de poliţişti

Un atac armat a avut loc, vineri seară, în Berlin. Cel puţin patru persoane au fost rănite. Atacatorul este căutat de poliţişti.

30 iul. 2021, 23:01
Atac armat la Berlin. Sunt cel puţin patru victime. Atacatorul este căutat de poliţişti
Atac armat la Berlin. Sunt cel puţin patru victime. Atacatorul este căutat de poliţişti

Atac armat în Berlin. Incidentul a avut loc vineri seară, în parcarea unui magazin, în nordul Berlinului. Potrivit primelor informații, cel puţin patru persoane au fost rănite.

Atac armat la Berlin. Atacatorul este căutat de poliţişti

Mai multe focuri de armă au fost trase vineri seară în parcarea unui magazin pentru materiale de construcţii. Cel mai probabil este vorba despre o reglare de conturi.

În urma incidentului, cel puţin patru persoane au fost rănite. O femeie se află printre victime.

Atacatorul este în libertate, fiind căutat de poliţişti.

Citeşte şi Atac armat la Galați, în plină stradă! Membru al lumii interlope, înjunghiat în gât și lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Imagini cumplite!

Atac armat în SUA. S-a tras la întâmplare în faţa unui club

Două persoane au fost ucise şi alte cel puţin 20 au fost rănite la sfârşitul lunii mai, după ce trei bărbaţi „au tras asupra mulţimii” adunate în faţa unei săli de concerte din Miami, Florida (SUA), a anunţat poliţia locală, informează AFP, Reuters şi EFE.

„Potrivit anchetatorilor, sala găzduia un eveniment aflat în program şi mai mulţi organizatori se aflau în faţa” clădirii, a precizat poliţia într-un comunicat. Respectiva sală este un local de noapte situat în oraşul Miami Gardens.

„Vehiculul SUV al indivizilor s-a apropiat de partea din faţă a sălii, trei indivizi au coborât şi au început să tragă la nimereală asupra mulţimii”, a adăugat poliţia.

Directorul poliţiei comitatului Miami-Dade, Alfredo ‘Freddy’ Ramírez, a scris pe contul său de Twitter că este vorba despre un ”act laş şi selectiv” de violenţă armată.

Răniţii au fost transportaţi la spitalele din apropiere. Vorbind apoi la o conferinţă de presă, Ramírez a precizat că 12 răniţi au ajuns la spital prin mijloace proprii, ceilalţi opt fiind transportaţi cu ambulanţele, potrivit presei locale unul dintre ei fiind în stare critică.

Citeşte şi Atac armat în faţa unui spital la Paris. Un mort şi un rănit; autorul a reuşit să fugă

 


loading...
Partenerii noștri