Atac armat la Ierusalim: Doi morţi, peste 10 răniţi persoane au fost rănite

Doi morţi şi peste 10 persoane au fost rănite marţi, dintre care şase grav, într-un atac armat şi prin înjunghiere, la bordul unui autobuz, la Ierusalim, anunţă serviciul israelian de ambulanţă, relatează BBC News online.

13 oct. 2015, 08:36
Atac armat la Ierusalim: Doi morţi, peste 10 răniţi persoane au fost rănite

Poliţia a anunţat că ofiţeri care au sosit la faţa locului au găsit doi atacatori în autobuz. Aceştia au fost „împuşcaţi şi neutralizaţi”.

Într-un atac separat, tot la Ierusalim, un bărbat a înjunghiat, cu un cuţit, trei persoane, într-o staţie de autobuz, potrivit poliţiei. Atacatorul a fost împuşcat de către poliţişti.

Numeroşi israelieni au fost înjunghiaţi de către palestinieni în ultimele două săptămâni. De asemenea, un palestinian a înjunghiat un bărbat israelian, pe care l-a rănit uşor, într-o staţie de autobuz la Raanana, la nord de Tel Aviv, a anunţat poliţia. Atacatorul a fost prins şi bătut în mod repetat de către trecători, la faţa locului.

Tensiunile dintre israelieni şi palestinieni au escaladat începând de luna trecută, alimentate de confruntări într-o zonă „fierbinte”, la un loc sacru, în Cisiordania, de-a lungul întregii frontiere cu Fâşia Gaza şi de un val de înjunghieri.


loading...
Partenerii noștri