ATAC ARMAT la TRIBUNAL: Două persoane implicate în „MĂCELUL DIN STEINBACH” au murit

Atac armat la un tribunal din Frankfurt, unde două persoane au fost omorâte pe holul de la intrarea de la Înalta Curte din oraşul german, de un afgan care ar fi vrut să răzbune astfel moartea fratelui său în aşa-numitul "măcel din Steinbach".

24 ian. 2014, 16:18
ATAC ARMAT la TRIBUNAL: Două persoane implicate în „MĂCELUL DIN STEINBACH” au murit

Doi suspecţi de crimă au fost ucişi pe holurile unui tribunal din Germania, vineri dimineaţă, de către un bărbat de origine afgană, în vârstă de 47 de ani, din Eschborn, în apropiere de Frankfurt, care a fost arestat în urma acestui incident armat.

Cele două victime au murit din cauza rănilor, la scurt timp după ce au fost împuşcate, a precizat publicaţia online thelocal.de. Afganul care i-a împuşcat voia să se răzbune astfel pe ei pentru că îi uciseseră fratele în urmă cu şapte ani, a mai precizat aceeaşi sursă, citând informaţiile poliţiei.

Bărbaţii ucişi erau dealeri de maşini. Numele lor, potrivit poliţiei germane, sunt Barellay A, în vârstă de 50 de ani şi Mohammad P., de 45 de ani, acuzaţi de crimă şi de două tentative de crimă într-un caz cunoscut ca fiind „măcelul din Steinbach”(o zonă din Frankfurt, n.r.).

În cadrul procesului de vineri, când au fost ucişi suspecţii de către afgan, procurorii urmau să prezinte instanţei de judecată probe privind uciderea de către cei doi suspecţi, în 2007, a trei rivali, între care şi fratele afganului care i-a împuşcat, mai scrie presa germană. 

Citeşte şi Atac SÂNGEROS într-un spital. O asistentă a murit în timp ce încerca să-şi apere pacienţii

Tribunalul în care s-a comis atacul se află în centrul oraşului Frankfurt, într-o zonă aglomerată. În urma incidentului, poliţia a închis temporar clădirea.