Atac armat la Universitatea din Florida: Trei persoane rănite. Atacatorul, ucis de poliţie VIDEO

Un bărbat înarmat a pătruns în campusul Universităţii din Florida şi a rănit treiă persoane, informează LA Times. Bărbatul care a deschis focul a fost ucis de poliţişti, a anunţat poliţia locală din Tallahassee.

20 nov. 2014, 06:52
Atac armat la Universitatea din Florida: Trei persoane rănite. Atacatorul, ucis de poliţie VIDEO

Un atac armat a avut loc joi la Universitatea din Florida. Trei persoane au fost rănite, informează poliţia. Răniţii au fost transportaţi la spitalul Tallahassee.

Incidentul a avut loc în faţa bibliotecii Universităţii de stat din Florida.

Somat de către poliţiştii sosiţi la locul atacului să renunţe la armă, autorul a refuzat să facă acest lucru şi a fost împuşcat mortal, a explicat David Northway, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Tallahassee.

Studenta Alexandra Lauren a declarat pentru CNN că se afla în interiorul bibliotecii în momentul atacului.

”Am auzit focurile de armă şi apoi a fost o chestiune de secunde până când întregul etaj I să fie cuprins de haos. A fost absolut înspăimântător”, a explicat studenta.

În prezent este în desfăşurare o anchetă pentru elucidarea circumstanţelor acestui incident. Deocamdată nu se ştie care este starea actuală a celor răniţi şi dacă ei sunt studenţi. La universitatea respectivă învaţă 40.000 de studenţi, potrivit website-ului instituţiei de învăţământ.