Atac cu cuţitul în Olanda. Două persoane au fost ucise, iar trei rănite

Două persoane au murit și alte trei au fost rănite, după ce au fost înjunghiate în orașul olandez Maastricht. Un bărbat a fost reținut, însă motivul pentru care a atacat oamenii este necunoscut.

15 dec. 2017, 06:53
Atac cu cuţitul în Olanda. Două persoane au fost ucise, iar trei rănite

Două persoane – un bărbat și o femeie – au murit, în două incidente care au avut loc la câteva sute de metri distanță, într-o zonă rezidențială din nordul orașului Maastricht.

A fost o bătaie, iar un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat. Identitatea bărbatului este încă necunoscută. Suspectul a fugit și a înjunghiat o altă persoană, zece minute mai târziu. O femeie a fost ucisă, însă identitatea ei este necunoscută. În al doilea incident, alte două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Ulterior, o  treia persoană rănită a fost găsită în apropiere de o moschee„, a anunțat poliția olandeză, într-o declarație. Motivul atacului este necunoscut, însă se pare că nu a fost de natură teroristă. O anchetă în acest caz este în desfășurare.

Premierul olandez Mark Rutte, prezent la Bruxelles, la un Summit european, le-a prezentat condoleanţe familiilor victimelor.