Atac cu drujba la Vaslui. Poliţia a intervenit în forţă după o adevărată telenovelă de cârciumă locală VIDEO

Atac cu drujba într-un magazin dintr-o localitate din județul Vaslui. Patru oameni, doi bărbaţi şi două femei au fost arestați au provocat distrugeri uriașe şi au lovit mai mulţi clienți.

06 dec. 2019, 14:28
Atac cu drujba la Vaslui. Poliţia a intervenit în forţă după o adevărată telenovelă de cârciumă locală VIDEO

Patru persoane, doi bărbaţi şi două femei din localitatea Văleni, comuna Pădureni, au fost arestate, joi seara, după ce au intrat într-un magazin ameninţând cu o drujbă pornită, au provocat distrugeri şi au lovit mai mulţi oameni.

Un bărbat ieşit recent din închisoare, după ce a ispăşit o pedeapsă pentru omor, se afla la o masă împreună cu sora sa şi o altă femeie. La un moment dat, a intrat în bar un alt bărbat, tot cu antecedente penale, iar femeile s-au supărat că acesta nu le-a salutat.

Nervos, bărbatul a mers la căruţă şi a luat un bici cu care a început să lovească cele două femei. Între cei patru a început o bătaie generală, iar martorii au încercat în zadar să-i despartă.

La un moment dat, bărbatul care nu a salutat femeile a mers la căruţă, de unde s-a întors cu o drujbă pornită. La faţa locului, au intervenit mai multe forţe de ordine pentru a calma spiritele.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, evenimentul a avut loc pe data de 28 noiembrie, informează Agerpres.

″În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul fără drept în locuri publice de obiecte periculoase, fiind reţinute pentru 24 de ore patru persoane, două femei şi un bărbat”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.