Atac cu sabia într-un complex rezidenţial din Ilfov. Un taximetrist l-a rănit pe administrator UPDATE

Un atac cu sabia a avut loc într-un cartier rezidenţial din Chiajna, judeţul Ilfov. Un taximetrist a încercat să forţeze o barieră de intrare în complexul imobliar însă a fost oprit de administrator. Nervos, şoferul a ieşit cu sabia și l-a rănit pe acesta în zona feței.

19 apr. 2018, 05:25
Atac cu sabia într-un complex rezidenţial din Ilfov. Un taximetrist l-a rănit pe administrator UPDATE

UPDATE. Atacatorul a fost prins după prânz, în jurul orei 14.00, el fiind dus pentru audieri la Secţia de Poliţie din Chitila. De asemenea, bărbatul cu care se afla în autoturism a fost şi el identificat şi dus la audieri, pe numele celor doi fiind emisă deja o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Taximetristul a intrat pe strada din complexul rezidențial, care este proprietate privată, dar când a vrut să iasă, se lăsase bariera, astfel că împreună cu un alt bărbat care se afla în maşină s-a apucat să mute stâlpii, pentru a putea pleca.
 
Administratorul blocului a ieșit să le ceară socoteală, iar taximetristul, nervos, a scos sabia din portbagaj și s-a năpustit asupra acestuia, rănindu-l în zona feţei.
 
 Victima a fost transportată la spital, iar rănile nu îi pun viață în pericol. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe, dar pentru tulburarea liniștii publice. Acum îi caută pe agresori.